Maria Constantin a refuzat banii americanilor și ocazia de a cânta în Las Vegas! Cum a motivat artista: „Era foarte puțin…”

 

Americanii practică tarife mult sub cele ale românilor, așa că artista a declinat oferta venită tocmai din îndepărtata Nevada.

 

La finalul verii, Maria Constantin primea o ofertă ce părea de nerefuzat: un proiect muzical în Las Vegas, orașul cazinourilor și al hotelurilor de lux. Ea ar fi urmat să cânte muzică clasică în America. Cântăreața a mărturisit la Xtra Night Show că a refuzat să cânte la Las Vegas deoarece prețul concertului era nu doar mic, aproape derizoriu, dacă avem în vedere cele spuse de artistă. Astfel, Maria Constantin ar fi urmat să primească 50 de dolari pe seară pentru programul ei, sumă ce nu poate fi comparată cu cele 1500 de euro pe care le primește interpreta pentru o reprezentație.

 

„Ideea este că trebuia să merg acolo să cânt ( n.r. Las Vegas) numai că oferta lor a fost destul de mică, iar atunci am zis că nu are sens. Nu era varianta care să ma satisfacă financiar că până la urma asta voiam. Să cânți seară de seară pentru 50 de dolari adică era o sumă destul de mică. Eu aici în țară cânt pe 1.500 de euro programul. Era foarte puțin ca sumă și n-am vrut să merg la Las Vegas'', a declarat Maria Constantin la Xtra Night Show.

 

Artista a anunțat proiectul muzical din Las Vegas tot la Xtra Night Show, la începutul lui septembrie. Atunci, Maria Constantin era foarte încântată de oportunitate. „Orchesta va fi compusă doar din elevii Colegiului Național George Enescu și voi susține un spectacol în luna octombrie. O să-l înregistrez. Mi s-a propus această ofertă de a trimite niște materiale. Le voi trimite în Las Vegas și în iarnă, cu ajutorul bunului Dumnezeu, voi cânta acolo. Pe termen lung va fi toată situația asta. Acest spectacol va fi strict pe muzică clasică, muzică baroc. Muzica clasică îmi place foarte mult și am zis de ce să nu mă promovez și pe acest gen muzical? Din păcate, la noi în țară nu este public consumator de genul acesta”, a spus Maria Constantin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest