Maria Constantin, pe picior de plecare în Las Vegas! Detalii despre oferta de nerefuzat pe care a primit-o! VIDEO

 

Maria Constantin trece prin cea mai echilibrată perioadă din viața ei. O duce foarte bine pe plan personal alături de partenerul de viața cu care vrea să își întemeieze o familie, iar pe plan profesional are parte de multe evenimente care îi aduc sume considerabile în buzunar. Chiar și așa, interpreta de muzică populară își doreste mai mult pentru ea, astfel că are de gând să profite din plin de ultima ofertă pe care a primit-o în ceea ce privește cariera sa. Despre ce este vorba?

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Maria Constantin a dezvăluit că deși toată lumea o cunoaște drept o artistă care interpretează muzică populară, își doreste foarte mult să se perfecționeze ca interpret de muzică clasică.

Astfel că după ce i s-a propus să trimită materiale în care cântă muzica clasică pentru a putea participa într-un proiect din Las Vegas, vedeta s-a pus pe treabă și deja a organizat un spectacol la Bisterica Luterană din București pe care îl va susține alături de elevii ei.

Orchesta va fi compusă doar din elevii Colegiului Național ”George Enescu” și voi susține un spectacol în luna octombrie. O să-l înregistrez. (...) Mi s-a propus această ofertă de a trimite niște materiale. Le voi trimite în Las Vegas și în iarnă, cu ajutorul bunului Dumnezeu, voi cânta acolo.

Pe termen lung va fi toată situația asta. Acest spectacol va fi strict pe muzică clasică, muzică baroc. (…) Muzica clasică îmi place foarte mult și am zis ”de ce să nu mă promovez și pe acest gen muzical”. Din păcate, la noi în țară nu este public consumator de genul acesta”, a dezvăluit Maria Constantin, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest