Maria Iliou s-a împăcat cu fostul iubit, după despărțirea controversată: “Să vedem cât ne ține. Eu nu l-am înșelat, dar el…”

 

Maria Ilioiu și fostul iubit s-au împăcat… din nou! Relația celor doi este extrem de controversată, despărțirile și împăcările fiind la ordinea zilei, după cum chiar fosta ispită de la “Insula Iubirii” a declarat pentru Antena Stars.

Maria Ilioiu este una dintre cele mai sexy femei din lumea mondenă românească, motiv pentru care lista pretendenților care ar face orice pentru inima ei nu este deloc scurtă. Chiar și așa, fosta ispită de la “Insula Iubirii” are ochi doar pentru un singur bărbat. O prezență masculină controversată, alături de care are parte de foarte multă… dramă.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru “Xtra Night Show”, Maria Ilioiu a recunoscut că după ce o perioadă bună de timp a stat departe de iubit, tot au revenit unul în brațele celuilalt, însă tot nu este sigură că împăcarea este una definitivă, date fiind caracterele puternice “de care se bucură” amândoi.

Cât despre infidelitate, Maria Ilioiu a mărturisit că nu l-a înșelat nicio clipă în perioada în care au stat separați, dar nu poate garanta același lucru și despre acțiunile lui.

„Ne certăm, ne împăcăm, așa e viața noastră. Cât am fost certați, nu ne-am văzut, că a avut și Covid. Acum suntem bine, de o săptămână. Să vedem cât ne ține, că na, începe vara, ne apucă nebunia pe amaândoi. Avem o relație ca în filme, e foarte amuzantă, Eu nu l-am înșelat, el, nu știu, el zice că nu, îl cred pe cuvânt, dar nu știu”, a spus Maria Ilioiu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest