Maria Lungu, dezvăluiri exclusive la XNS despre momentele de groază prin care a trecut: „Am fost intubată acasă, eram aproape de comă”

 

Vedeta a mărturisit că a trecut prin clipe de coșmar din cauza Covid 19. Părinții nu au acceptat să o interneze, dar nu a scăpat de chinul purtării măștii de oxigen.

 

Frumoasa blondină a avut de suferit din cauza Covid 19. La emisiunea Xtra Night Show, aceasta a povestit chinul prin care a trecut, imediat după ce mama sa a contractat virusul. Chiar dacă la niciunul dintre testele pe care le-a făcut nu a ieșit pozitivă, simptomele au fost vizibile. Vedeta nu putea practic să respire, iar situația a devenit delicată când părinții ei nu au acceptat să o interneze în spital, de teamă ca problemele să nu se acutizeze, în loc să se rezolve.

 

"Am avut o perioadă mai grea. Din păcate mama mea a suferit de COVID. După o perioadă scurtă a început să mi se facă rău și mie. La început am spus că e o răceală. Am făcut teste pentru COVID și au ieșit negative. Am zis că este o simplă răceală. După a început să mi se facă tot mai rău. Nu puteam respira, aveam temperatură non-stop, tușeam foarte rău și mă speriasem.", a declarat Maria Lungu în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

 

Tânăra a mai mărturisit că i-a fost atât de rău încât a fost la un pas de comă. Antibioticele au fost cele care au salvat-o în cele din urmă: "Părinții mei nu au vrut să mă interneze în spital. Credeau că va fi mai riscant. Am fost intubată acasă. M-au pus pe aparate, cu mască de oxigen. Nu puteam respira. Eram aproape de comă. Starea mea nu se îmbunătățea. Eram din ce în ce mai rău. Am urmat un tratament și după 7-8 zile și mi-am revenit. Am luat antibiotice."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest