Maria Roman de la Mireasa a recunoscut de ce a divorțat de Liviu Olteanu după doar patru luni: „Am cunoscut un alt om”

 

Câștigători ai unui sezon ai emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, cei doi nu au rezistat împreună, în afara casei, nici măcar o jumătate de an. Motivele le-a expus fosta concurentă în exclusivitate la Xtra Night Show.

 

Maria Roman și Liviu Olteanu s-au cunoscut în casa Mireasa. Au considerat că este dragoste la prima vedere, și-au dat frâu liber pasiunii și au decis să continue viața împreună și în afara emisiunii, căsătoriți, mai ales că au și câștigat marele premiu pus în joc.

 

Însă socoteala din casă nu s-a potrivit deloc cu cea de afară. Cei doi nu s-au mai înțeles și au hotărât că e mai bine pentru fiecare să meargă pe drumuri diferite. Fosta concurentă a emisiunii a vorbit la Xtra Night Show despre adevăratul motiv care i-a determinat să divorțeze. Maria Roman susține că în afara casei Mireasa Liviu a fost un om cu totul schimbat, practic de nerecunoscut.

 

”Am descoperit multe. Am cunoscut un alt om. Viața lui, trecutul lui pe care nu am putut să îl accept. Eu am fost foarte îndrăgotită, poate chiar prea îndrăgostită, că altfel aș fi văzut din emisiune că nu este omul potrivit”, a spus Maria Roman, la Xtra Night Show.

 

Fosta concurentă de la Mireasa a trecut cu bine peste divorțul de Liviu Olteanu și a început o nouă relație. Noul bărbat din viața Mariei a făcut deja un pas important și a cerut-o în căsătorie chiar de Ziua Îndrăgostiților.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest