Maria și Liviu, câștigătorii sezonului 3 de la Mireasa, s-au despărțit: „Dorea să mă manipuleze, să mă țină sub papuc!”

 

Și-au jurat credință veșnică în casa Mireasa, dar afară relația lor nu a rezistat. Maria a explicat la Xtra Night Show care au fost motivele care au dus la rupture definitivă.

 

Maria și Liviu Olteanu au fost câștigătorii surpriză ai sezonului 3 din Mireasa. Niciunul dintre ei nu se aștepta să învingă, dar votul telespectatorilor le-a adus marele premiu. Sentimentele puternice arătate în casă se pare că nu au mai existat și afară, așa că la nici 5 luni distanță de când și-au jurat credință veșnică aceștia s-au separate.

 

În platoul Xtra Night Show, Maria a mărturisit că relația sa cu Liviu nu a mers încă din start, imediat după ieșirea din casă. Au fost certuri încă din luna august, când au plecat în vacanță, însă cu toatea acestea s-au împăcat ulterior și au mai dat o șansă idilei lor, dar fără succes. Ea a spus că situația devenise de nesuportat pentru că s-a ajuns la jigniri foarte urâte și multe acuzații, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate. Chiar dacă afirmă că l-a iubit cu adevărat, Maria a declarat că nu crede că cel de lângă ea îi împărtășea același sentiment.

 

”Am fost în vacanță în august și a început să scârțeie, noi ne certeam des și în casă. Aceeași placă stricată, adică era o luptă de a demonstra care e mai important, dar nu din partea mea, ci din partea lui. Mi se pare că avea mereu frustrări și voia să demonstreze, dar nu lucruri ok. Am mers mai departe pentru că mereu venea cu o împăcare într-un mod frumos, iar pentru că l-am iubit din tot sufletul, nu știu dacă a fost și din partea lui, nu a fost iubirea reală de care el vorbea”, a spus Maria la Antena Stars.

 

Fosta concurentă de la Mireasa s-a arătat deranjată de faptul că cel pe care l-a luat de bărbat dădea mai multă atenție telefonului decât ei. Ea a precizat că orice făcea tot timpul era vinovată și el ar fi încercat să o manipuleze și să o facă mereu să se simtă prost.

 

”Ne certeam des, am început să ne jignim reciproc, el stătea mult pe telefon. Eu orice făceam eram vinovată, orice făceam nu era bine, dacă ajungi să-i spui unei persoane te iubesc, dar în același timp că ești urâtă, el voia să-mi zică că nu sunt bună de nimic, să mă manipuleze, să mă țină sub papuc”, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest