Marie Janette a ajuns în Statele Unite și a primit o Tesla: „Mi-a dat-o gratis”

 

Se spune că America este țara tuturor posibilităților. Pentru fosta concurentă de la emisiunea iUmor așa și pare!

 

Marie Janette a avut un final de an incandescent: a fost cerută de soție, după care a decis să se despartă de iubitul care a făcut acest lucru. Acum, fosta concurentă de la iUmor a trecut Oceanul. Inițial a plecat în Hawaii, dar de acolo a ajuns și pe continentul American. În Statele Unite, Marie Janette are parte de o serie de experiențe inedite. Comedianta doar ce a cerut o mașină de închiriat în Seattle pe un forum de discuții de pe Facebook, și a primit o ofertă irezistibilă: o Tesla gratuită!

 

”Eram în Hawaii și eram foarte disperată să găsesc o mașină de închiriat. Am început să scriu pe grupul de Faceboom cu românii în Seattle, dacă are cineva pentru mine. A văzut anunțul meu un bărbat din Moldova care este stabilit în America și a zis că are o mașină care stă ăn garaj degeaba. Mașiuța este o Tesla, iar acum conduc o Tesla în Seattle. Nu mi-a închiriat-o, mi-a spus că ținând cont că sunt prima dată în America, și că românii și moldovenii ne ajutăm unii pe alții, mi-a dat-o gratis. Mai sunt și oameni buni pe lumea asta”, a spus Marie Janette la Xtra Night Show.

 

Comedianta are parte și de o întâlnire cu un ucrainean, reperat din avion: ”O să merg să mă revăd cu ucraineanul după întâlnirea noastră din avion. Toată lumea știe despre el și acum urmează să îl aduc la mine la hotel.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest