Marie Janette a considerat cererea în căsătorie live la Xtra Night Show „o umilire publică”. Cum i-a salvat pisicul relația!

 

Iulian Lemnaru a îngenuncheat în fața lui Marie Janette în direct la Antena Stars și a cerut-o de nevastă. După gestul acestuia, blondina s-a gândit la despărțire!

 

Majoritatea femeilor așteaptă să-și vadă partenerii în genunchi, cerându-le mâna. Dar sunt și excepții de la regulă. Una dintre acestea este Marie Janette. Blondina a fost cerută de soție în direct la Xtra Night Show, dar reacția acesteia a fost total neașteptată. Nu doar că nu a acceptat, ci a fost pe punctul de a se despărții de Iulian Lemnaru pentru gestul acestuia. Norocul bărbatului a fost că pisoiul iubitei sale tocmai s-a întors acasă, iar ea nu s-a putut concentra pe două probleme atât de importante. Marie Janette a povestit totul pentru reporterii Spynews.ro.

 

”Noi am fost recent la o nuntă, la fratele meu, acolo am mai filmat TikTok-uri, au fost ideile mele, numai că ce nu a făcut el diferența între TikTok și televiziune este că în televiziune lucrurile trebuiesc luate mai în serios. Nu poți să faci glume ca pe TikTok și de asta m-a pus pe mine într-o postură foarte penibilă, probabil acum toată lumea o să se întrebe de ce nu ne-am despărțit. Am vrut să mă despart de el, evident, chiar în seara aceea, însă am fost eu prea fericită și preocupată că mi s-a întors pisicul acasă, după o lună și cumva nu am putut să mă focusez pe amandouă”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Marie Janette.

 

Blondina este de părere că iubitul ei nu și-a dat seama de cât de important este un astfel de moment, mai ales în direct, la televizor: ”Am zis, stai puțin, ceva e în neregulă, a fost o umilire publică. Am vorbit cu el și mi-a spus că confuzia din capul lui a fost de ce sunt de acord să facem pe TikTok glume de genul, dar la televizor nu. Și aici a fost buba, acum a înțeles el că la televizor nu te poți prosti ca pe TikTok. Am zis să îi ascult varianta, nu doar să ne despărțim, nu avea niciun motiv să facă din răutate, asta a fost explicația lui”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest