Marie Janette, dezvăluiri incendiare la XNS: „Ucraineanul a încălcat toate regulile religiei pentru mine”

 

În cadrul show-ului de la Antena Stars, fosta concurentă de la iUmor a povestit cum au continuat aventurile ei în America.

 

Marie Janette a avut parte de aventura vieții ei în Statele Unite. Pe tărâmul tuturor posibilităților românca a reușit să cucerească un ucrainean, care i-a căzut cu tronc de când se aflau în avion. Fosta concurentă de la iUmor a povestit că bărbatul a încălcat toate perceptele religioase în care credea pentru a fi împreună cu ea.

 

”A fost absolut minunat. Am aflat la fața locului că el are altă religie față de noi și ne-am rugat mult împreună. Trebuia să fim căsătoriți ca să…. În final, a dat religia la o parte și s-a rezolvat. Și-a încălcat toate regulile religiei pentru mine. Am avut nouă zile împreună.”, a dezvăluit Janette la Xtra Night Show.

 

Românca a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să-l cucerească pe ucrainean, având nevoie de 5 zile, nu de cinci minute câte îi sunt suficiente de obicei: ”De obicei dura cinci minute, acum a durat cinci zile. După patru zile am renunțat, dar la un moment dat eram într-un restaurant, mâncam, și m-am băgat eu în seamă cu niște mexicani și am vorbit în spaniolă. În momentul în care a auzit, a pus punct religiei, am aruncat cartofii și am plecat. Dacă știam, vorbeam spaniolă din prima zi.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest