Marie Janette s-a despărțit de iubitul care a cerut-o în căsătorie la XNS: „Eu aveam nevoie de ceva mai mult, el de mai multă distracție”

 

Blondina a explicat de ce a pus punct relației cu Iulian Lemnaru, băiatul care a îngenuncheat în fața ei în platoul Xtra Night Show.

 

Momentul în care Iulian Lemnaru a îngenuncheat în fața blondinei pentru a o cere de soție a făcut înconjurul TikTok-ului. Marie Janette a mărturisit că a spus DA atunci doar pentru că era la o emisiune live, dar a fost extrem de deranjată de situația stânjenitoare în care a pus-o de acum fostul iubit. În ediția de aseară a emisiunii Xtra Night Show, vedeta a explicat reacțiile pe care le-a avut, dar a mărturisit totodată că s-a despărțit de Iulian Lemnaru.

 

„Povestea e mult mai complicată decât atât. Nimeni nu a știut de aici. Am crezut că e pe bune. A fost prima oară în viața mea când cineva m-a cerut de nevastă. Am spus „Da pentru că a fost presiunea, dar urma să vorbim despre asta. Eu nu mi am dat seama cât de urât a fost ce a făcut el și am fost preocupată de pisicul meu. Urma să posteze și pe Youtube farsa. L-am rugat să nu posteze pe Youtube, iar mai apoi au început să comenteze foarte mulți vloggeri în care îmi luau mie apărarea”, a mărturisit Marie Jannette, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

Fosta concurentă de la iUmor a dorit să ma idea o șansă relației, dar în cele din urmă s-a decis să-i pună punct. Iată care au fost motivele: „Am zis că poate oricine greșește în viață și am zis că nu pot să ii dau în cap omului. Așteptam o îmbunătățire. M-a sunat toată familia, eu nu prea vorbesc cu familia și m-a întrebat: „Ce a fost asta?” Nu știam de ce nu sunt OK. I-am spus că te iert, dar nu a venit o îmbunătățire, din contră. Relația devenise tot mai rece. Ne-am despărțit de comun acord, pentru că eu aveam nevoie de ceva mai mult, iar el demai multă distracție”.

 

Vedeta a povestit că a pus suflet și se aștepta la sentimente la fel de intense din partea fostului iubit. Dar spune că nu a fost respectată în relație, partenerul ei dorind o mare expunere, spre deosebire de ea: „Unii oameni se iubesc prea mult pe ei și ar face orice pentru vizualizări (...) Era peste tot pe TikTok, a început lumea să comenteze. Nu regret relația cu el. Am investit, spre surprinderea mea, am crezut că am să pot iubi la fel de mult cum am făcut acum șapte ani. A fost iubirea vieții mele și am crezut că el poate să fie acela”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest