Marilu Dobrescu le-a bătut pe Ceușan și Grebenișan! „Au început să-mi curgă balele!”

 

Roșcata a primit premiul de cel mai bun influencer din România în 2021. Prima reacție, la Xtra Night Show.

 

Marilu Dobrescu a primit premiul „Romanian Social Media Star of 2021”, la ediția de anul acesta a People’s Choice Awards, eveniment organizat de televiziunea E! Entertainment. Roșcata a fost cea mai votată de către fani, câștigând întrecerea în fața celorlalți 7 influenceri români care au participat. Astfel, ea le-a învins pe Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.

 

Invitată la Xtra Night Show, influencerița a povestit cum s-au desfășuat lucrurile. Marilu se afla acasă alături de iubitul ei, ceremonia fiind organizată online. Cum a fost anunțată că ea este pe primul loc, cu cele mai multe voturi din partea publicului, tânăra a căzut pradă emoțiilor.

 

„Am început să plâng, să-mi curgă balele, m-am hiperventilat acolo. Eram vai de capul meu. Iubitul meu, Iustin, era la fereastră, mă filma și nu-i venea să creadă. În primul rând, le-am mulțumit oamenilor, dar în al doilea rând mi-am mulțumit mie că am fost atât de consecventă și atât de muncitoare în toți anii ăștia. Am fost autentică și asumată în toată această perioadă. Și asta au simțit și oamenii și de-asta a venit și premiul”, a mărturisit Marilu Dobrescu la Xtra Night Show.

 

Marilu a fost preferata publicului, iar ceilalți influenceri a trebuit să accepte înfrângerea. Unii dintre ei chiar și-au luat din timp pentru a o felicita pe roșcată. M-a felicitat o parte și eu i-am felicitat înapoi pentru locul 2 și 3”, a dezvăluit influencerița, care a fost urmată pe podium de Maria Zvinca și Alina Ceușan.

 

Marilu Dobrescu este cunoscută drept una dintre cele mai nonconformiste personalități feminine din online-ul românesc, un influencer de succes, cu o comunitate de oameni dedicați și cool. Este fost model internațional și a prezentat pentru branduri precum Michael Kors, Armani, Salvatore Ferragamo, Liu Jo. Este creatoarea primului serial despre mistere și criminali în serie din YouTube-ul românesc, True Crime România, apreciat de sute de mii de fani.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest