Mărturiile șocante ale unei femei de 50 de ani, abuzată de stomatologul-violator: „M-am trezit cu pantalonii desfăcuți!”

 

O nouă victimă a medicului stomatolog care ar fi drogat-o și abuzat-o sexual pe Lorelai a rupt tăcerea! În timp ce mai toată lumea credea că doctorul acționa doar în privința tinerelor, dezvăluirile șocante pe care o femeie de 50 de ani le-a făcut în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, schimbă total datele problemei.

Showbiz-ul autohton a fost zguduit de mărturisirile cutremurătoare făcute de Lorelai pe contul ei de YouTube. Fosta concurentă „iUmor” a povestit cum a fost drogată și violată de medicul dentist, iar ulterior dezvăluirilor făcute pe pagina ei, din ce în ce mai multe victime și-au făcut curaj și au ieșit la lumină să își povestească experiențele traumatizante la care au fost supuse de același doctor.

În platoul emisiunii „Xtra Night Show”, o doamnă de aproximativ 50 de ani a declarat că ar fi fost sedată de medicul stomatolog, iar în momentul în care s-a trezit, pantalonii îi erau dați jos, iar părul îi era desprins.   

„După 5 minute nu îmi mai amintesc ce s-a întâmplat. Știu că m-am trezit cu pantalonii desfăcuți, cu părul desprins și cu scaunul pe care stăteam culcat”, a povestit Cristina, alături fiind de soțul ei.

Însoțită de soțul ei în platou, bărbatul a explicat că și-a găsit soția într-o stare puternică de amețeală, însă a considerat că i se trage de la anestezie, fără sa se gândească la ceva mai mult de atât. Partenerul doamnei a mai spus că au plecat împreună la o petrecere, după consultul dentar, moment în care soției sale i s-a făcut mai rău.

„Era aeriană, nu își aduce aminte că m-ar fi sunat să vin să iau, apoi am fost la o petrecere, a mâncat umpic, a băut puțină șampanie, apoi a zis că se pune în pat că nu se simte bine. Nu a dormit, a stat întinsă cu ochii închiși. Nu își amintește nimic din seara aia”, a declarat și bărbatul, revoltat de situația n care medicul a pus-o pe soția sa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest