Mărturisirile lui Victor Dorobanțu de la ziua lui de naștere: "Ea este exact din vibe-ul Wednesday"

 

Victor Dorobanțu, celebrul actor din serialul Wednesday, și-a sărbătorit ziua de naștere la un club din Herăstrău, București, alături de prieteni și familia sa. Actorul a acordat un interviu în exclusivitate pentru Xtra Night Show, în care a mărturisit că a dorit să-și petreacă ziua alături de fani și să-i întâlnească pentru prima dată în România.

Cu acest prilej, Victor Dorobanțu s-a afișat pentru prima dată alături de iubita sa, Eliza, care este prezentă la petrecere. Cei doi și-au povestit cum s-au cunoscut la o petrecere și cum au început să se întâlnească în fiecare zi. Eliza a declarat că îl susține pe Victor în tot ceea ce face și că se ajută reciproc.

„Da, este și ea! O să și cânte, Eliza este aici cu noi! Ea este exact din vibe-ul Wednesday. Ne-am cunoscut la o petrecere și a fost exact ca în filme, ne-am cunoscut, ne-am văzut, am vorbit puțin și am trecut la treabă, adică am început să ieșim în fiecare zi, ne simțim super bine”, a spus actorul

Victor Dorobanțu a fost extrem de fericit să fie alături de fani și a acordat autografe și a făcut poze cu aceștia. Actorul a afirmat că vrea să facă cu fanii din România înainte de a părăsi țara. „Zici că e majoratul, e prima oară când îmi fac ziua de naștere cu prietenii, de obicei o făceam cu familia", a declarat actorul.

Cu toate acestea, Victor Dorobanțu nu a dezvăluit detalii despre vârsta sa sau alte planuri pe care le are în viitorul apropiat. Actorul este cunoscut pentru rolul său din serialul Wednesday, în care joacă personajul „Mâna”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest