Măsură radicală luată de Maria Constantin în pandemie: „Mai negociem, depinde de situație!”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, cântăreața de muzică populară a dezvăluit cum fentează pandemia și ce a decis pentru a continua să aibă multe evenimente.

 

Restricțiile luate de autorități pentru a stopa pandemia de coronavirus au pus bețe în roată la numeroase ramuri din economie. Industria Horeca și cea a evenimentelor a fost una dintre cele mai afectate, și, în mod firesc, artiștii au avut de suferit. Prezentă în platoul Xtra Night Show, Marian Constantin a dezvăluit ce modalitate a găsit pentru a continua să aibă evenimente.

 

Înțelegând că această criză sanitară a avut repercusiuni financiare asupra celor mai multe categorii sociale, pentru a-și menține activitatea ea a decis să reducă tarifele pe care le percepea. Artista a recunoscut că este mai convenabil și pentru ea să aibă mai multe evenimente, la un tarif mai scăzut, decât un singur eveniment pe lună, la prețul pe care îl cerea până acum

 

În plus, cum România este blocată în ceea ce privește evenimentele din cauza ratei mari de infectare, Maria Constantin a reușit să obțină contracte în afara granițelor. Astfel, zilele următoare se va afla într-un semi-turneu de nunți. Mai întâi în Italia, apoi va ajunge în Marea Britanie, întrucât în aceste state, din cauza faptului că majoritatea populației s-a vaccinat, astfel de evenimente sunt posibile.

 

Maria Constantin a explicat că, la evenimentul la care merge în Italia, va cânta tot programul, așadar nu poate decât să fie bucuroasă pentru acest lucru, având în vedere faptul că, anul trecut, mai toate evenimentele și petrecerile sau concertele au fost anulate sau amânate.

 

 „Dar uite că se mai țin evenimente. Duminică trebuie să plec în Italia, apoi la Londra. În Italia ginerele e maramureșean, iar mireasa e din Galați, combinația perfectă. Acolo nu sunt restricții, că s-au vaccinat toți. Atât timp cât vine Maria Constantin să cânte, voi cânta muzică populară, manele, muzică ușoară. Înainte cântam trei zile și trei nopți, acum mă vait pentru opt ore? Costă câteva mii de euro. Mai negociem, depinde de situație. Eu am mai lăsat la preț, pentru că, consider că până la urmă, oamenii își doresc și mai ales că a fost perioada asta dificilă acum, am zis că e ok, să avem mai multe, decât să avem una pe lună și restul să stăm acasă”, a povestit Maria Constantin la Xtra Night Show.

 

„În ultima perioadă toate mi se leagă, ceea ce e foarte bine. Am câteva variante, iar acum trebuie să aleg. Ar fi trebuit să susțin un concert de muzică clasică, dar din cauza numărului de persoane dintr-o orchestră, 20-30, plus cei care vin, s-ar putea să ne strângem cam mulți, și nu poate avea loc. M-am apucat să imprim și niște piese, mi s-a părut cea mai safe variantă. Mai ales că nunți nu se fac în această perioadă, lunile sunt moarte”, a mai adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest