Melisa, prima româncă în top 10 pe Shazam! „A prins foarte tare datorită aplicației TikTok”

 

Artista a fost la rândul ei surprinsă de succesul pe care îl înregistrează acum, mai ales că melodia „I m alone” aproape că împlinește un an.

 

În februarie 2021, Melisa lansa melodia ”I`m alone”. La aproape un an distanță, piesa a ajuns să fie în topul căutărilor pe Shazam. Totul s-a întâmplat pentru că melodia ei a devenit un trend pe TikTok, acum fiind recunoscută în țară, dar mai ales în străinătate, în spațiul ex-sovietic.

 

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Melisa a recunoscut că este, la rândul său, surprinsă, firesc în mod plăcut, de ascensiunea melodiei, și a încercat să explice care au fost factorii care au generat-o. Tânăra a spus că această urcare în top 10 pe Shazam se datorează în primul rând aplicației TikTok, unde cântecul s-a viralizat, în special în țări precum Rusia și Ucraina, cu populație foarte numeroasă.

 

„Este o realizare și o surpriză și pentru mine. Am aflat destul de curând de acest lucru și m-am bucurat foarte tare. Piesa a fost lansată anul trecut, în luna februarie, a avut un moment în care a stagnat, după care, acum o lună de zile am înțeles că a prins foarte tare datorită aplicației TikTok, unde a devenit virală. După TikTok, ea a luat un curs foarte frumos, este numărul 1 în Rusia, în Ucraina. A ajuns să fie un fel de trend”, a povestit Melisa, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

Melisa a terminat Jurnalismul, dar tot ce a făcut a fost pentru pasiunea pentru muzică. Artista și-a ajutat atât companiile ei, cât și pe cele ale altor artiști. „Am făcut Jurnalismul, dar asta a fost pentru a-mi consolida cariera. Tot ce am făcut a fost pentru muzică. Muzica este pasiunea mea încă de la 9 ani. Am ales cu sufletul. Am studiat publicitate și prin asta ajut atât campaniile mele, cât și pentru alți artiști”, a adăugat artista.

 

Shazam este un serviciu de identificare muzicală care a devenit extrem de popular. Atunci când auzim cântece necunoscute ori al căror titlu ne scapă acestea pot fi identificate cu ajutorul aplicației.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest