Mesajul halucinant transmis de Fulgy lui Dan Capatos, după amenințările cu moartea: “O să fiu nașul copilului tău!”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

După ce l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos din cauza comentariilor pe care le-a facut despre el în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, Fulgy i-a mai transmis un mesaj de-a dreptul halucinant prezentatorului TV!

Recent, Fulgy l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos, prin intermediul unui filmuleț pe care l-a postat pe rețelele sociale. Atitudine pe care nu și-a mai menținut-o în momentul în care a intrat în direct la XNS și a vorbit live cu prezentatorul TV.

Mai mult decât atât, fiul Clejanilor l-a copleșit cu complimente pe cel pe care zilele trecute îl denigra în mediul online, susținând că Dan Capatos reprezintă un exemplu demn de urmat atât pentru el, cât și pentru cei care îl urmăresc.

„Capatos, mă frate, când mai faci un copil eu o să fiu nașul la copilul tău, o să fie darul meu de 1 milion de euro. Ești cel mai inteligent om de televiziune din România. Îți dau 1 milion de euro acum cash... Să nu te iei niciodată după stările în care eu reacționez la tine. (…) Te iubesc, ai dreptate, îți faci emisiunea impecabil, ești un exemplu pentru mine”, i-a spus Fulgy de la Clejani lui Dan Capatos.

În continuare, Fulgy a ținut să precizeze că “amenințare mondială” va fi pentru toți cei care îi supără părinții, însă deocamdată nu se pune problema de așa ceva, mai ales că trece printr-o perioadă în care lucrează la comportamentul său.  

“…iar eu nu sunt o amenințare publică, ci una mondială, dacă îmi mai supărați părinții, dar nu voi, ceilalți, dar nu e cazul de așa ceva, eu am început să mă ocup de mine”, a mai spus Fulgy.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest