Mesajul lui Fulgy pentru Ioniță și Viorica de la Clejani, după ce a fost prins drogat la volan: „Sunt un om asumat”/ VIDEO

 

Povestea se repetă în familia Clejanilor! După ce în urmă cu mai bine de o jumătate de an, Margherita a fost prinsă de autorități, în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise, pe același drum a pășit și fiul lor, Fulgy! În urmă cu câteva zile, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a intrat în atenția tuturor, după ce a fost prins de oamenii legii în timp ce conducea drogat. Ce mesaj le-a transmis părinților?

Invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Fulgy le-a transmis un mesaj părinților săi, care trec din nou prin aceeași dramă prin care au trecut și în urmă cu doar câteva luni din cauza Margheritei. Tânărul în vârstă de 23 de ani a recunoscut că a făcut terapie și că a fost internat timp de o lună la o clinică specializată din Spania, unde a reușit sa scape temporar de nevoia de a consuma droguri, însă chiar și așa, tot a căzut pradă ispitei în cele din urmă.

Răvășit de toată presiunea mediatică, dar și de sentimentul de durere pe care l-a provocat părinților săi, Fulgy le-a cerut iertare, cu ochii în lacrimi, lui Ioniță și Vioricăi de la Clejani, fiind conștient de faptul că i-a dezamăgit prin recidivare.

„Îmi cer scuze în fața părinților mei, iar. Îmi cer scuze în fața prietenilor mei, iar. Îmi cer scuze în fața lui Dumnezeu, că m-am lepădat de el și am încercat drogurile. Sunt un om asumat. Îmi pare rău dragi copii, dragi pprinți, dragi bunici că știu de droguri. Eu jur în fața lui Dumnezue, jur cu mâna pe Biblie, eu dacă o să mai consum vreodată ceva, este autodustrugere. Am învățat, am înțeles, iar acum vreau să îmi trăiesc viața liniștit”, a declarat Fulgy, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest