Meseria care-i face cu ochiul Biancăi Drăgușanu! Dezvăluiri la Xtra Night Show: „Mă duceam cu el în sala de operații!”

 

Diva a recunoscut că și-ar fi dorit să transforme pasiunea pe care o are pentru operațiile estetice într-o ocupație. Vedetei nu-i place doar să-și pună modeleze propriul corp, ci ar fi vrut să practice acest joc.

 

Este campioană națională la operații estetice. Mai sunt puține părți din corpul ei care nu au suferit modificări ca urmare a intervențiilor chirurgicale. La Xtra Night Show, Bianca Drăgușanu a mărturisit că, dacă ar fi fost o nuanță mai tânără, și-ar fi pus pasiunea în practică și s-ar fi apucat de facultatea de medicină pentru a deveni un specialist estetician.

 

Diva a mărturisit că pasiunea ei pentru operațiile estetice trece dincolo de plăcerea de a și le face, ea fiind interesată în procesul propriu-zis. Vorbind despre intervenția recentă pe care și-a făcut-o la nivelul buzelor, Bianca a spus că este o elevă conștiinciosă în ceea ce privește intervențiile estetice. Atât de mult îi place procesul, încât susține că ar fi fost un medic estetician foarte bun.

 

„Dacă aș fi putut să dau timpul înapoi, cu siguranță eram un medic estetician foarte bun. Eu studiez atent lucru ăsta și când mă duc să-mi fac o intervenție, eu îi spun medicului pașii pe care urmează să-i facă. Mi-ar fi plăcut să fiu chirurg estetician”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

 

Fosta soție a lui Alex Bodi a spus că are o pasiune să urmărească pe viu intervențiile estetice ale altora, în timpul în care acestea se desfășoară. Fostul ei medic estetician i-a permis să asiste la câteva astfel de operații, iar Bianca se declară complet fascinată.

 

„Cunosc foarte multe lucruri. Am stata aproape de Doboș, care îmi era și prieten și care îmi făcea absolut tot ce voiam. Mai mult decât atât, eram pasionată și mă duceam cu el în sala de operație. (...) Eu stăteam lângă el și mă uitam și filmam. Alți oameni n-ar putea să facă asta. la unii li se face rău când văd acul sau sânge”, a adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest