Michelle Nedelcu, dezvăluri la Xtra Night Show despre coșmarul pe care-l trăiește: „Am învățat să controlez gândul de a mă sinucide!”

 

Este o femeie realizată pe plan profesional, are un corp de invidiat și o familie frumoasă. Michelle Nedelcu a ascuns până ieri marea dramă prin care trece: are tulburare bipolară, iar gândurile suicidale îi dau târcoale.

 

Pentru mulți, Michelle Nedelcu este un model: are o carieră împlinită, o familie fericită și o siluetă de zeiță. În plus, prin natura meseriei ei, ajută oamenii să scape de problemele corporale cu care se confruntă. Puțini au cunoscut însă bătălia lăuntrică pe care aceasta o trăiește. În exclusivitate pentru emisiunea Xtra Night Show, nutriționista a dezvăluit lupta pe care o duce cu gândurile suicidale. Ea le-a pus pe seama unei tulburări bipolare.   

 

Surprinzător pentru mulți, nutriționista a mărturisit că se gândește la sinucidere, dar o face cumva inconștient. Ea a pus această problemă pe seama unei tulburări bipolar. „Mie mi se pare o normalitate. Era bine dacă îmi sufla în ceafă moartea de două ori pe an, e cam zilnic, aproximativ, să nu exagerăm. Gândul de a mă sinucide am învățat să-l controlez, pur și simplu, dar nu-mi aduc aminte de când a început, cred că dintotdeauna am avut cumva pulsiunea morții în ceafă (...) Te obișnuiești cu gândul, te lupți și la un moment dat ai de ales ori tu moartea, până la urmă. De aceea și am ieșit să vorbesc, nu-mi place să dramatizez, nu vreau să mi se plângă de milă (...) Eu ajutorul îl primesc, am familia, dar lupta asta e doar a mea, îmi aparține”, a mărturisit Michelle Nedelcu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

Mai mult, Michelle Nedelcu a povestit și un episod care a pus-o pe gânduri. „Este foarte complicat să înțelegi pentru că în sine, actul, este un automatism, sincer, o singură dată mi s-a întâmplat să ajung până în punctul acela în care efectiv mi-a dispărut tot din minte. Stăteam în pat, era ora 22:00, am zis să mă pun mai devreme să dorm și dintr-o dată am simțit ca un magnet, ca o forță, care mă trăgea spre balcon, mie îmi e frică de înălțime. Nu aș fi făcut niciodată gestul ăsta conștient”, a adăugat nutriționista.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest