Mihaela Moise, clipe de groază cu fiica ei: „Am stat 4 zile la oxigen cu Katia. Cădea din picioare, nici nu vreau să-mi amintesc”

 

Meme a povestit la emisiunea Xtra Night Show prin ce a trecut cu copilul său. Ce a spus vedeta despre o nouă sarcină.

 

Mihaela Moise s-a întors la prima dragoste, emisiunea Xtra Night Show din care a făcut parte ani de zile. De această dată a venit ca invitat, pentru a povesti cu ce își mai ocupă timpul. Chiar dacă inițial a venit pentru a vorbi despre afacerile pe care le derulează, despre viața de familie, fiind o mamă cu normă întreagă, ușor discuția s-a îndreptat spre un episod mai puțin plăcut din viața sa, petrecut în vară.   

 

Bruneta a povestit un episod crunt din viața sa, care a avut loc în urmă cu doar câteva luni, dar despre care până acum nu a spus nimic nimănui. În fața prietenului ei, Dan Capatos, Meme a explicat că în rândul copiilor nu doar coronavirusul este periculos, ci și alte infecții respiratorii, fiica sa fiind una dintre victime. Fetița vedetei, micuța Katia a contractat în vară un virus, acesta s-a manifestat extrem de puternic, astfel încât mama sa a fost nevoită să o interneze timp de patru zile. Au fost momente de coșmar pentru Meme, pentru că fetița sa nu a mai putut să respire singură, având nevoie de oxigen.

 

 ”Am stat patru zile la oxigen cu Katia, avea un virus respirator, pe pefuzii, cu aparat de monitorizare, a fost greu. Eram sigură că mă testează cu COVID, cădea din picioare, avea glicemia 43, bătăile inimii 163, ficatul mărit, nici nu vreau să-mi amintesc ce am trait. A fost foarte rău, virusul s-a manifestat mai rău decât se manifestă coronavirusul, dă pneumonie. Am dus-o la spital, a fost negativă la COVID și pozitivă la virusul ăla. Mi-a dat un tratament să-l iau acasă, dar a doua zi ne-am întors la spital”, a spus Mihaela Moise, la ”Xtra Night Show”.

 

Întrebată de prietenul ei Dan Capatos dacă plănuiește să devină mamă pentru a doua oară, Meme a mărturisit că nu se simte pregătită să mai facă un copil. Vedeta a spus însă că a luat în calcul să adopte un bebe, singura problemă fiind că soțul său, Vali, nu știe dacă ar putea să nu facă diferența între cei doi copii.

 

”Nu mai vreau copil, mai ales în vremurile astea. Deocamdată nu. Nu mai am nici vârsta, mai am un pic și fac 40 de ani, mi-e teamă, nu m-aș risca, plus că și pe Katia am ținut-o până la opt luni. Eu aș vrea să adopt, dar lui Vali îi este cam frică să nu facem diferențe între ei. Nu știu dacă aș putea să-l conving vreodată pe soțul meu să facem asta, mie mi-ar plăcea”, a spus Mihaela Moise.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest