Mihaela Moise dezvăluie cum l-a cunoscut pe soțul ei și sărbătorește 4 ani de căsnicie

 

Mihaela Moise, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, a acordat un interviu în exclusivitate pentru emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars, în care a povestit cum l-a cunoscut pe soțul ei și cum au ajuns să formeze un cuplu. Cei doi au împlinit de curând 4 ani de la cununia civilă și se pregătesc să sărbătorească și 4 ani de la nuntă și de la botez, eveniment numit nunta de flori.

Potrivit declarațiilor făcute de Mihaela Moise, ea l-a cunoscut pe soțul ei într-un moment dificil, la spital, unde mamele lor erau internate și luptau cu cancerul. Cei doi nu s-au îndrăgostit pe loc, ci au format un cuplu abia după ce mamele lor s-au stins din viață.

„Îl mai văzusem așa prin oraș, dar când a fost scânteia... E cam ciudățel așa, că dacă o să spun, o să spună lumea că uite de ce îmi ardea mie. Eram cu mama în spital și mama lui era și ea internată pat lângă pat. Eu îl știam de prin oraș și a intrat în camera de spital, iar când a intrat, eu îi dădeam mamei lui o grefă să mănânce. Mama era cu cancer, maică-sa cu cancer, erau amândouă rău. El venise din America special pentru că era maică-sa foarte rău și atunci ne-am întâlnit așa. Maică-mea o întreba pe soacră-mea dacă e căsătorit băiatul ei, ca să moară și ele liniștite. Ele nu știu că noi suntem împreună, pentru că noi nu ne-am combinat în spital, noi ne-am combinat după ce au murit mamele noastre. Pe 9 septembrie a murit soacră-mea și pe 30 a murit maică-mea. Așa ne-am cunoscut, dar uite că a ieșit ceva frumos din toată treaba asta”, a spus Mihaela Moisa.
 

Mihaela Moise a mai precizat că ea și soțul ei nu au făcut nimic special pentru a sărbători cei 4 ani de căsnicie, însă vor petrece în weekendul următor. Vedeta a mărturisit că inițial a fost reticentă în a ieși cu el, dar că soțul ei a insistat și că au fost împreună de la data de 29 octombrie.

În concluzie, povestea de dragoste dintre Mihaela Moise și soțul ei este una emoționantă, care a început într-un moment dificil, dar care a adus ceva frumos în viața lor. Cu această ocazie, îi felicităm pe cei doi pentru cei 4 ani de căsnicie și le urăm multă fericire în continuare


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest