Mihaela Moise, în depresie din cauza modului în care arată! Ce intervenții estetice are de gând să își facă/ VIDEO

 

Viața Mihaelei Moise s-a schimbat radical de când a devenit mămică. Fosta colegă de emisiune a lui „Dan Capatos” a fost invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show” unde a dezvăluit că deși a avut parte de multe transformări pozitive în viața sa, faptul că a pierdut lupta cu kilogramele a băgat-o în depresie, astfel că are de gând să apeleze la ajutorul unui medic estetician pentru câteva... îmbunătățiri.

Mihaela Moise a devenit mama unei fetițe minunate in urmă cu doi, iar în toată această perioadă, pe lângă timpul pe care l-a dedicat creșterii micuței sale, vedeta si-a deschis și un salon de înfrumusețare.

Dar pentru că nu i-a mai ajuns timp și pentru propria persoană, Mihaela Moise a recunoscut că s-a cam neglijat, astfel că a decis să își ia în mâini propria viață și să facă o schimbare în ceea ce privește modul în care arată.

Fosta colegă a lui Dan Capatos a mărturisit că va recurge la ajutorul specializat al unui medic estetician pentru a o face să arate mai tânără, mai ales că mai bine de 13 ani nu a mai trecut pragul niciunui cabinet de genul.

”Am îmbătrânit, am sunat la medicul estetician și de abia am început. Nu-mi place mie să exagerez, dar mi-am făcut o conturarea a mandibulei, vreau să-mi scot și gușa, mi se pare că am și riduri de expresie. trebuie să arăt mai tânără. Sunt în depresie în ultima vreme. În afară de implantul mamar făcut acum 13 ani nu am nimic, dar acum am ajuns pe mâna prietenului meu care este medic”, a declarat Mihaela Moise în cadrul emisiunii ”Extra Night Show”, difuzată de luni până vineri, de la ora 22:30.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest