Mihaela Moise, probleme în paradisul din Bali: „M-a sunat bona că vomită copilul”

 

Vacanța exotică a vedetei TV s-a transformat într-un veritabil coșmar, după ce toți cei dragi au avut simptome grave de indigestie alimentară.

 

Mihaela Moise a fost în Bali, la relaxare. I-a ieșit doar în primele 4-5 zile, pentru că finalul vacanței în destinația exotică a fost mai degrabă de coșmar. Asta după ce atât fetița ei, Katia, cât și soțul vedetei au acuzat stări de rău. Invitată la Xtra Night Show, vedeta a povestit prin ce a trecut în vacanța din Indonezia.  

 

”În primul rând, nu este o destinație în care să mergi cu copilul. Am lăsat-o pe Katia cu o bonă de acolo. M-a sunat bona că vomită copilul. A început coșmarul. După jumătate de oră m-a sunat soțul și mi-a zis că și lui îi este rău. Soțul meu avea frisoane, îi era rău, vomă, de toate. Am chemat salvarea la soț, Katiei nu voiau să îi facă perfuzie acasă, i-au făcut soțului și și-a mai revenit. Katia vomă în continuu, orice îi dădeam. nimic. Marți am fugit cu ea la spital.”, a declarat Mihaela Moise la Xtra Night Show..

 

Mihaela Moise nu a fost impresionată nici de mâncarea din Bali. Vedeta a spus că nu a fost pe placul ei, iar mizeria pe care a găsit-o a deranjat-o: ”Sunt anumite zone foarte clare unde este luxul de pe lume. Mâncarea nu este excelentă mai pe nicăieri. Nu pot să zic că am mâncat undeva de ne-a dat peste cap. Am fost și la fine dining. Restul, mizerie cumplită.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest