Mihai Petre, dezvăluiri la Xtra Night Show: „Nu ne-am gândit la bani!”

 

Mihai și Elwira Petre își dispută marele premiu de la Asia Express – Drumul Împăraților cu echipa formată din Cuza și Emi.

 

Mihai Petre și Elwira Duda mai au un pas până la potul cel mare pus la bătaie în show-ul Asia Express de la Antena 1. Cei doi sunt finaliști și vor lupta pentru cei 30.000 de euro cu perechea formată din Cuza și Emi de la Noaptea Târziu.

 

În cadrul emisiunii Xtra Night show, cei doi au mărturisit că nu s-au gândit niciodată, pe parcursul competiției Asia Express – Drumul Împăraților, la suma de bani pusă în joc și, cel mai probabil, acesta este și motivul pentru care au avansat atât de mult în întrecere. Mihai și Elwira Petre au precizat la Asia Express că își doresc foarte mult să ajungă să câștige, să fie pe podium pe primul loc, însă niciodată nu au conceptualizat premiul ca și o sumă de bani cu care vor pleca acasă.

 

”Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriți, am avut foloase materiale în urma participării, e firesc”, a spus Mihai Petre la Xtra Night Show.

 

Mihai Petre și Elwira Duda au precizat că de la început competiția a fost foarte grea, însă și mai greu a fost în ultima etapă, cea de dinaintea finalei. Aceștia au precizat că s-au luptat din greu atât din punct de vedere fizic, dar mai ales psihic, căci probele erau din ce în ce mai dificile.

 

 Celor doi le era foarte dor de copii, iar faptul că nu i-au văzut de atâta timp îi făcea să cadă și mai mult din punct de vedere psihic, după cum au dezvăluit la Xtra Night Show. „Au fost extrem de multe momente dificile, dar cred că cel mai greu din toată călătoria asta a fost dorul de fete şi dorul de casă. Fizic nu aveam probleme, simţeam că suntem pregătiți, dar dorul de ele ne omora în fiecare zi”, a spus Mihai Petre.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest