Mihai Trăistariu a făcut o improvizație care funcționează de minune: „Mai și mănânc cu el, dar e periculos”

 

În urmă cu 22 de ani, cântărețul s-a ales cu o măsea din plastic. Deși o improvizație, acesta rezistă bine mersi și acum.

 

În cadrul ultimei ediții a Xtra Night Show, Mihai Trăistariu a vorbit despre o problemă stomatologică pe care o are de mai bine de două decenii. În anul 2000, când a rămas fără o măsea, acesta a înlocuit-o provizoriu cu una din plastic. Improvizația a funcționat atât de bine încât artistul a decis să nu mai schimbe dintele nici până în ziua de azi.

 

Printr-un barter, intermediat de Oana Roman, Trăistariu a găsit stomatologul care a venit cu inovația. La început a încercat să-i fixeze un dinte de porțelan cu un șurub, dar locul s-a infectat. Atunci, provizoriu, dentistul i-a pus măseaua de plastic, la care Trăistariu nu a mai renunțat până în ziua de azi. Încearcă să evite să mănânce cu măseaua respectivă, în rest totul decurge ok, după cum a declarat vedeta în exclusivitate la Xtra Night Show.

 

"Am patru fațete le vedeți, nu mi-a pus porțelan alb. Mi-a spus că nu îmi pune precum tututor oamenilor, ci o altă nuanță. Mi-a pus natural, caninii nu mi i-a înlocuit, a zis să îi mai las și pe ai mei. Imediat după canin, e un dinte, o măsea, mi-a căzut în 2000-2001. Am încercat să o repar, m-a trimis și Oana Roman tot la un stomatolog, tot cu barter, mi-a pus omul un șurub și după o săptămână mi-a căzut. S-a infectat și a căzut. Am mai încercat eu de-a lungul anilor să repar, până atunci mi-a pus un dinte de plastic. Este provizoriu și îl port de 20 de ani. Mai și mănânc cu el, dar e periculos.", a declarat Mihai Trăistariu, pentru Xtra Night Show.

 

În timp, i s-a propus artistului înlocuirea plasticului cu un dinte cu os, dar a refuzat: "Nu funcționează. Mi-au zis că ar trebui să îmi construiască os, să îmi ia de la fund și să mi-l pună. Și eu când am auzit am zis că nu. Când am auzit că trebuie să îmi facă operație, să îmi taie din os și să îmi pună am zis nu."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest