Mihai Trăistariu a povestit la Xtra Night Show trauma din copilărie: „O târa pe jos, o lega de calorifer, o închidea în baie!”

 

Cântărețul a rămas marcat de tratamentul pe care tatăl său i-l aplica mamei acestuia, unul extrem, de o violență ieșită din comun.

 

Mihai Trăistariu nu a avut cea mai fericită copilărie. În casa lui și-au dat mâna lipsurile financiare și violența. Neajunsurile din perioada comunistă l-au marcat profund pe cântăreț, care a rememorat la Xtra Night Show un episod din copilărie, atunci când a pierdut cartela pe baza căreia putea procura alimente și a lăsat întreaga familie fără mâncare pentru o jumătate de lună.  

 

”Credeam că toată lumea are numai fasole și cartofi. Ne întărește o situație grea, o copilărie nefericită. Toți eram la fel și astfel nu am văzut nefericirea. Cartela era la ordinea zilei, acum văd că iar revenim la cartelă și sunt foarte înverșunat. Luai pâine și lapte pe cartelă”, a spus Mihai Trăistariu.

 

Lipsurile de pe farfurii erau dublate de violența tatălui asupra mamei lui Trăistariu. El l-a văzut de multe ori pe tatăl lui cum o bătea pe mama lui cu bestialitate, motiv pentru care a prins ură pe el. Mihai Trăistariu a spus că dorește să fie sincer în continuare de fiecare dată când vine vorba despre familia lui, indiferent de ceea ce spun cei din jur, astfel încât a rememorat întâmplări greu de imaginat, darmite de trăit.

 

”Taică-miu o târa pe jos, prin casă, ajunsese aproape de crimă, eu am prins un pic de ură pe el. Nu mai știam, nu înțelegeam, ca și copil. A legat-o de calorifer, o închidea în baie o zi întreagă, era extrem. S-a zbătut acolo, a dat cu ochiul în cuiul de la calorifer. Atunci când a murit taică-miu, mama nici măcar nu s-a dus la înmormântare”, a mai spus Mihai Trăistariu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest