Mihai Trăistariu și extratereștrii! „Am văzut OZN-uri pe cer!”

 

Cântărețul a venit în studioul Xtra Night Show pentru a povesti ce a descoperit pe cerul Constanței: să fie OZN-uri, să fie drone?

 

Zilele trecute, Mihai Trăistariu a făcut o scurtă filmare care l-au făcut să creadă că există posibilitatea ca extratereștrii să fii ajuns în Constanța. El a publicat captura video pe contul său de facebook, apoi și-a întrebat urmăritorii ce cred că este în acele imagini.

 

„Mister la mine acasă. AM VĂZUT OZN-URI PE CER !!!!!!!! Ciudățenia asta s-a văzut aseară, pe cer, deasupra mării, în Mamaia Nord ! Chiar în dreptul blocului meu. Ce-ar putea fi fraților ? M-am uitat apoi la filmare din toate părțile, cu încetinitorul, pe rapid ... poate-poate elucidez misterul ...

Chiar nu-mi dau seama ! Îmi vin 3 variante în minte : OZN-uri, avioane de război dinspre Ucraina ... sau avioane de la Kogălniceanu. Pe bune că nu-mi dau seama !!!!!!!! La felul cum devin invizibile în câteva secunde ... nu mă gândesc decât la nave extraterestre. JUR !!! Nu există la ora asta pe PLANETA NOASTRĂ vreo navă care să dispară așa, în neant ! Hm ... Aștept variante și răspunsuri din partea voastră!”, a scris Trăistariu.

 

Cântărețul a venit apoi val-vârtej în studioul Xtra Night Show pentru a dezbate povestea luminițelor de pe cer, despre care încă planează misterul. Mihai Trăistariu a mărturisit că imaginile pe care le-a surprins i s-au părut dubioase. Cântărețul a recunoscut că s-a gândit și la bombardamente, însă a văzut că obiectele necunoscute plutesc deasupra mării.

 

”Au plecat să atace, naibii, pământenii. Tu nu știi câte mesaje am primit. Unii au zis că-s drone, alții că-s avioane și apoi au început cu OZN-uri, că știu ei, fiecare îmi dă articole, de ani de zile. Reptilieni, nu știu care, s-au infiltrat la noi. Drone ar putea, dar dacă au închis luminițele, nu ar fi căzut dronele?! În bezna aia, parcă, totuși, așa nu se mai văd una cu alta, nu știu. Mă gândeam să nu se ciocnească. Cine știe ce e acolo și nu știm noi”, a spus Mihai Trăistariu la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest