Mirela Vaida a dezvăluit prioritățile pentru 2022 la Xtra Night Show: „Mai mult decât am făcut-o în ultimii 5-6 ani!”

 

Prezentatoarea de la Acces Direct a vorbit la emisiunea lui Dan Capatos despre planurile pe care le are pentru noul an, ce va începe peste două săptămâni.

 

Chiar dacă a fost lansat pe Youtube de mai puțin de 20 de ore, colajul de muzică de petrecere realizat de Mirela Vaida împreună cu Armin Nicoară a strâns deja peste 150.000 de ascultări, bucurându-se de un real succes. Fapt ce a dat mare încredere noului duet din muzica autohtonă că este pe drumul cel bun.

 

Invitată la Xtra Night Show, Mirela Vaida a dezvăluit care este cea mai mare dorință a sa pentru anul care bate la ușă. Prezentatoarea de la Acces Direct a oferit detalii exclusive despre viața ei personală, așa cum nu a mai făcut-o până acum, la la show-ul moderat de Dan Capatos. Mirela Vaida a mărturisit care sunt planurile sale pentru anul 2022.  Pe lângă fericire, bucurie, liniște, sănătate și împlinire în familie, vedeta își dorește să cânte mai mult în anul care urmează. Pe lângă faptul că este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi din țară, o bună gospodină și o mamă grijulie, Mirela Vaida are și o voce de aur, dovedindu-se o cântăreață fantastică.

 

Drept dovadă stă și ultimul colaj de petrecere pe care l-a lansat, de data aceasta cu Armin Nicoară, pe contul oficial de YouTube al artistului. Mirela Vaida a mărturisit că dorește să colaboreze în continuare cu Armin Nicoară și cu trupa acestuia și că vor fi disponibili începând de anul următor pentru tot felul de evenimente private și nu numai. Prezentatoarea de la Acces Direct a mai spus că, spre deosebire de Armin Nicoară, nu o interesează atât de mult vizualizările de pe YouTube și că pentru ea este extrem de important să se distreze, mai ales în conjunctura actual, în care chefurile au cam lipsit pe perioada pandemiei de coronavirus.

 

”Sunt genul care să meargă la petreceri și să stea la petreceri până dimineața. E prima noastră colaborare, dar noi ne pregătim să avem multe alte colaje cu muzică de petrecere. Mie mi-e tare dor să cânt. Eu mi-am propus pentru anul 2022 să cânt mai mult decât am făcut-o în ultimii 5-6 ani și chiar îmi doresc să cânt cu Armin Nicoară”, a spus Mirela Vaida.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest