Mona Stoian, amintiri traumatizante din copilărie: „Dormeam cu apa până la nivelul patului!”

 

Blondina și-a deschis sufletul și a vorbit la Xtra Night Show despre copilăria pe care a avut-o.

 

Prezentă în platoul Xtra Night Show, Mona Stoian a mărturisit că s-a născut într-o familie săracă și a locuit într-o casă care îi putea pune oricând viața în pericol. Toamna, când ploile făceau ravagii, i se inunda și casa. Nivelul apei din casă ajungea la nivelul patului și avea găleți peste tot prin cameră pentru a scoate apa. Mona Stoian a mai povestit că curtea în care locuia era cu mult sub nivelul străzii, așadar problemele au continuat foarte mult timp, până când s-au pus pe picioare și au reușit să renoveze. Blondina a dezvăluit că cea mai puternică amintire este faptul că, într-o zi, a făcut o descoperire ciudată chiar la ursulețul de pluș pe care îl îndrăgea, căruia îi crescuseră firicele de iarbă.

 

„Mi-aduc aminte în copilărie, am doar flesh-uri, am plecat de la bloc la casă. Părinții din partea tatălui ne-au oferit casa la curte, unde stăm și în momentul de față. Acolo nu aveai nimic, o casă din pământ. Eu îmi aduc aminte doar o parte din casă, cea din spate. Se cam prăbușea pe noi. Îmi aduc aminte toamna când ploua foarte mult, aveam curtea sub nivelul străzii, așa că ai mei scoteau apa cu gălețile din curte. Iar într-o primăvară am scos ursulețul de sub pat și erau două firicele de iarbă crescute, înfrunzise ursulețul de pluș. Mi-aduc aminte că m-am dat jos din pat și am intrat cu picioarele în iarbă. Casa e în București, dar acum arată total diferit”, a spus Mona Stoian.  

 

Poate acesta reprezintă unul dintre motivele pentru care vedeta a decis să se ocupe de copiii aflați la nevoie: „Nu am avut o copilărie grea, consider că părinții mei au încercat să-mi ofere mie și fratelui meu tot ce ne-am dorit. Însă lor le-a fost cel mai greu. Ei au dus greul. Ei au fost cei care s-au chinuit, deși eu nu am fost un copil chinuit am avut o strangere de inimă când a fost vorba de copilași. De-asta fac acte de caritate și încerc să-I ajut”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest