Mona Stoian i-a dat papucii lui Cristian Jitaru: „Mi-a zis că nu mă poate da pe brazdă, că-mi las hainele peste tot, că nu-mi merge un calorifer...”

 

La Xtra Night Show, Cristian Jitaru a dezvăluit cum s-a ajuns la ruptura relației cu Mona Stoian. Ce a determinat-o pe tânără să pună capăt idilei.

 

Tocmai când ar fi trebuit să aniverseze 10 luni de relație, Mona Stoian și Cristian Jitaru și-au spus adio. Cu o săptămână mai devreme, tot în studioul Xtra Night Show, cei doi vorbeau despre viitorul lor împreună. Acum, Cristian Jitaru a ajuns singur la emisiunea lui Capatos să povestească cum a încheiat socotelile cu Mona.

 

Totul a pornit de la filmarea unui clip video. Mai précis, de la ce s-a întâmplat după filmarea respectivă, când Mona Stoian a început să împartă în stânga și-n dreapta, cu dărnicie, numărul de telefon, oricărei persoane care i-l cerea. Acest fapt a generat o criză de gelozie a bărbatului. De atunci, relația dintre cei doi s-a răcit brusc.

 

”A decis să o terminăm pur și simplu. Ne-am dus joi la un clip pe care l-a filmat ea cu niște lăutari. Toate bune și frumoase până la final când i-a cerut numărul un camaraman să o cheme și la alte clipuri. Între timp venise și un alt băiat care a încercat să se mai dea și la alte prietene de-ale Monei, când să plece i-a cerut și el numărul. Când s-a urcat în mașină i-am reproșat, ne-am certat în seara respectivă. N-am mai vorbit până sâmbătă, sâmbătă a fost la niște copii pe la Valea Plopilor, eu am avut meci, mi-a dat mesaj că dacă eu nu te bag în seamă nu mă bagi nici tu. I-am zis că eu sunt plecat cu treaba, iar tu la fel. A fost o conversație de 5-6 rânduri, atunci pe data de 16 am făcut și 10 luni. A uitat și să-mi spună să ieșim, să sărbătorim. Iar luni am băgat-o eu în seamă pentru că aveam ceva de rezolvat amândoi”, a spus Cristian Jitaru la Xtra Night Show.

Mona Stoian i-a reproșat lui Cristian Jitaru cele mai nesemnificative lucruri: ba că își lasă hainele împrăștiate, ba că nu a reparat un calorifer, însă, în cele din urmă femeia a pus punctul pe I și i-a spus că nu mai are sentimente față de el. ”M-am dus la ea la poartă, i-am făcut și cadou că împlinisem 10 luni. Mi-a zis că vrea să-mi spună ceva și mi-a zis că vrea să ne despărțim. Mi-a zis că noi doi nu mai avem așa un viitor, eu nu te-am înșelat, tu nu cred că m-ai înșelat. Mi-a zis că nu pot să o scot cu tine la capăt, ești dezordonat, nu pot să te dau pe brazdă, îți lași hainele peste tot. Mi-a zis că un calorifer nu merge de nu știu când. Mi-a mai zis că s-au dus sentimentele față de mine, i-am zis că ok gata, se termină aici”, a mai spus Cristian Jitaru.

 

Bărbatul a recunoscut că a contat cel mai tare criza lui de gelozie în decizia pe care a luat-o Mona: „Pe ea a deranjat-o mult că de ce m-am luat de ea, că i-am făcut criză de gelozie la clipul ăla, acolo. Mi-a zis că mai bine nu mă lua cu ea la clip. Am simțit că mă iubește, dar până când am fost la mare. Practic, doar în primele 7 luni am simțit că m-a iubit”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest