Mona Stoian și-a găsit bărbatul visurilor ei: „M-a atras totul la el”

 

La scurtă perioadă după divorțul de Cristian Jitaru, dansatoarea spune că este într-o relație și că este mai îndrăgostită ca niciodată.

 

Relația dintre Mona Stoian și Cristian Jitaru nu a funcționat, așa că aceștia au decis de comun acord să introducă actele de divorț. Dansatoarea și-a găsit în mare viteză un nou iubit. Este vorba despre un om de afaceri din București, care trăiește la Brașov, după cum a precizat în exclusivitate la Xtra Night Show.

 

Mona Stoian a oferit o serie de indicia despre băratul care a cucerit-o. Acesta are 42 de ani, așadar cu 10 mai mult decât ea. Cei doi au început relația în urmă cu două luni, iar vedeta este mai fericită ca niciodată, lăsând să se înțeleagă că nu exclude o logodnă rapidă.

 

”Bucurie mare în sufletul meu, iubesc din nou. Este un bărbat minunat și mă iubește așa cum sunt, nebună, sălbatică, tot. De aproape două luni suntem împreună, m-am mișcat repede. Lucrurile au evoluat foarte repede între noi. Ne-am cunoscut la un job de-al meu. Pentru mine este totul în momentul de față.”, a declarat Mona Stoian reporterului Xtra Night Show.

 

Dansatoarea a mai oferit o serie de indicii despre cel care o face fericită: „Nu ne-am logodit, dar nu este exclus. Nu l-am prezentat încă părinților, dar lucrurile au evoluat foarte repede între noi. M-a atras tot la el. Nu cred că am mai fost vreodată atât de fericită. Este un bărbat care nu are treabă cu lumea mondenă. Nu e din București, e de la munte, locuiește la Brașov. Este un om de afaceri și lucrează peste tot”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest