Monica Anghel, înzăpezită în deșert! A povestit totul la Xtra Night Show: „Absolut spectaculos. Mi-a plăcut la nebunie!”

 

Cele două artiste au plecat la soare în Iordania, dar au dat de zăpadă. Monica Anghel a dat toate detaliile despre experiența unică trăită la Antena Stars.

 

Monica Anghel a plecat alături de fiul ei Andrei și de buna prietenă Jojo în vacanță în Iordania, deciși toți trei să se lase răsfățați de soare. Însă, au avut parte de o experiență unică în deșert, pentru c a nins, fapt care se întâmplă extrem de rar. Și, chiar dacă aveau un arsenal consistent de rochițe, a trebuit să se înfofolească bine în excursia lor, pentru că termometrul a arătat și cu minus.

 

Despre experiența din Iordania, Monica Anghel a vorbit la Xtra Night Show. ”Foarte frumos a fost, absolut spectaculos, mi-a plăcut la nebunie. Când am ajuns în deșert erau -6 grade, iar când am ajuns la Petra a început lapovița, iar când ne-am întors a început să ningă”, a spus ea la Antena Stars.

 

Monica Anghel spune că Jojo e deosebită ca de fiecare dată și că și-a luat după ea o mulțime de ținute și multe bagaje, căci și-a dorit să-și facă multe poze. Ea și-a băgat câteva rochii chiar la Monica Anghel în bagaj, însă nu a avut unde să le folosească deoarece în Iordania a fost frig de această dată. ”A fost o plimbare foarte frumosă și m-am bucurat foarte tare că am fost cu băiețelul meu Andrei și am fost și cu Jojo. Jojo e mortală, ea a avut exces de bagaje și a mai băgat și la noi în bagaje”, a mai spus artista.

 

„A plouat, a fost frig, a nins, dar nimic nu a putut să estompeze frumuseţea şi măreţia acestui loc incredibil! După această excursie în Triunghiul de Aur al Iordanului, Aqaba, Wadi Rum şi Petra pot spune că sunt mai bogată sufleteşte. O să revin când e mai cald, ca să mă pot bucura şi mai mult de toate minunile pe care le-am întâlnit aici. Ar fi trebuit să vedem Petra la 20 de grade, aşa era prognoza când am plecat de acasă. Nu am renunţat însă să ne bucurăm de frumuseţea ei nici când au scăzut drastic temperaturile. Ba chiar am făcut haz de necaz cu Monica Anghel şi am învins frigul cu umor”, a povestit și Jojo pe pagina ei de Instagram. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest