Motivul pentru care Dan Badea nu sărbătorește Ziua Îndrăgostiților! „Ar fi păcat…”

 

Comediantul a explicat în exclusivitate la Xtra Night Show ce reprezintă pentru el Valentine's Day.

 

Dan Badea și soția lui Mădălina susțin că se iubesc ca-n prima zi, dar nu simt nevoia să sărbătorească în vreun fel Ziua Îndrăgostiților. Și asta pentru că, susține comediantul, ar fi păcat pentru celelalte zile ale anului în care cei doi se iubesc. De altfel, Mădălina a dezvăluit că soțul ei este un romantic incurabil, aducându-i o grămadă de flori și făcându-i super-cadouri, fără să țină cont de anumite zile.

 

”Noi nu sărbătorim într-un fel anume această zi, mi se pare că ar fi păcat pentru restul anului în care suntem îndrăgostiți și ne iubim ca în prima zi. Nu cred că este ceva deosebit la această zi. Ideal ar fi să fie toate zilele ca această zi.”, a declarat Dan Badea, pentru Xtra Night Show.

 

Chiar dacă nu sărbătoresc această zi, Dan Badea i-a făcut un cadou destul de scump soției lui. Mădălina a primit un telefon nou din partea lui, spunând că celălalt era deja prea vechi.  ”Am primit deja un telefon nou. Nu l-am cerut, dar l-am primit. Era prea vechi celălalt, așa că mulțumesc iubirea mea.”, a spus Mădălina


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest