Motivul pentru care Dan Capatos nu a prezentat aseară Xtra Night Show: „Nu ajunge că e tată de campion!”

 

Ultima ediție a Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos a început, dar fără prezentatorul TV. Cea care l-a înlocuit a fost chiar Paula Chirilă, co-prezentatoarea emisiunii care, de altfel, a și explicat absența moderatorului.

 

Dan Capatos se identifică practic cu emisiunea Xtra Night Show , cea pe care o moderează de ani de zile. În ediția difuzată aseară însă prezentatorul a lipsit. Paula Chirilă a fost cea care i-a luat locul în postura de prezentator al emisiunii și tot ea a fost cea care a explicat de ce moderatorul nu a mai ajuns în platoul Antena Stars.

 

Dan Capatos și-a însoțit fiul la un turneu de tenis, iar din cauza traficului aglomerat nu a mai ajuns la studiourile Antena Stars, după cum a explicat actrița. ”Dan nu ajunge in seara asta că e tată de campion. El merge cu campionul. Dan e cu Andrei (n.r. fiul său) la un campionat de tenis, că acolo e bun Andrei, e mega campion. Din păcate traficul intens l-a împiedicat să ajungă”, a anunțat Paula Chirilă în direct la Antena Stars.

 

Și în luna februarie, tot Paula Chirilă a fost cea care a prezentat Xtra Night Show în locul lui Dan Capatos. Atunci prezentatorul TV a avut o vacanță prelungită alături de soția sa, ceea ce l-a împiedicat să ajungă în platoul de televiziune.

 

Atunci, el a revenit rapid, iar a doua zi s-a întors la locul de muncă pe care îl are de ani de zile, fiind unul dintre cei mai apreciați și longevivi oameni de televiziune de la noi din țară. Dan Captos prezintă Xtra Night Show în fiecare zi de luni până vineri de la ora 22:00 pe Antena Stars, alături de Paula Chirilă și Dan Bordea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest