Motivul pentru care Letiția Venețeanu a rupt și cea de-a patra logodnă: „De iubit m-a iubit, probabil încă mă iubește”

 

Modelul s-a înțeles perfect cu ultimul pretendent până la chestiunile privitoare la religie, care s-au dovedit cruciale pentru încheierea idilei.

 

Letiția Venețeanu a dezvăluit ce a determinat-o să rupă și cea de-a patra logodnă în exclusivitate la Xtra Night Show. Totul a decurs perfect între model și iubitul ei până când au apărut problemele de natură religioasă. Bărbatul a insistat mult prea mult ca frumoasa brunetă să treacă la confesiunea adventistă, pentru a fi acceptată de comunitatea religioasă din care acesta făcea parte. Letiția s-a simțit constrânsă și nu a putut trece cu vederea, așa că a rupt relația.

 

„Eu aș putea să mă adaptez, sunt genul de persoană care reușește să se adapteze în timp la diferențele religioase, dar am nevoie de timp și răbdare ca orice om normal. Dacă tu mi le pui în față așa într-un mod în care mă simt constrânsă, o iau ca pe o obligație. Mă simt condiționată. Nu pot, pentru mine se închide tot.

El era de altă religie (n.r. adventism), eu nu am nicio problemă, dar treaba e că eu trebuie s-o fac natural, pentru că simt lucrul acesta. Dacă tu îmi spui mie că eu trebuie să merg acolo ca să am consimțământul comunității sau al familiei, nu pot. De iubit m-a iubit, probabil încă mă iubește. Eu am ales să pun stop.”, a explicat modelul de ce a decis că e mai bine să rămână singură.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest