Nașii Oana și Gerard din Las Vegas, detalii despre nunta Andei Adam: „Un alt concept, nu am mai văzut!”

 

Anda și Joseph s-au căsătorit în weekend, iar marele eveniment a fost apreciat drept fabulos inclusiv de părinții spirituali ai proaspătului cuplu.

În weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, Anda Adam și Joseph Mohaci și-au unit destinele. Nașii proaspătului cuplu, Oana și Gerald din Las Vegas au fost prezenți în studioul Xtra Night Show, unde au făcut dezvăluiri cu privire la marele eveniment.

"Peste măsura așteptărilor. Faptul că ea este un artist și-a pus amprenta altfel, a fost alt concept, altfel de nuntă, nu am mai văzut.", a spus nașa Oana. Ea a mai dezvăluit că s-a confruntat cu o serie de probleme, din cauza pantofilor. "Au fost emoții, m-a încurcat puțin rochia, prima rochie, pentru că am fost la probă cu alți pantofi, după care am avut alți pantofi la momentul evenimentului și călcam cam greu, dar am stat în picioare. (...) Mi-am propus mai multe ținute, dar nu am avut timp să mă schimb, nu am avut timp să mănânc.", a mai spus Oana.

În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, Anda Adam a spus: „Mă simt mult mai relaxată acum. Nu am obosit, nici nu a început petrecerea, deci am fost foarte emoționați pentru ce s-a întâmplat aici (n.r. la biserică). A fost atât de frumos. (...) Mă bucur mult că am ales mănăstirea, pentru că eu am fost botezată aici și acum l-am adus aici pe soțul meu, unde am fost eu când am fost bebe (...) O să ne facem apariția așa (n.r. vor merge îmbrăcați inițial la resturant cu ținutele de la biserică), am o ținută la fel de spectaculoasă, dar nu la fel de voluminoasă, dar foarte spectaculoasă, ca să putem să dansăm, să ne distrăm alături de invitații noștri. (...) Domnul care ne-a oficializat slujba, vrem să îi mulțumim foarte mult, a fost o slujbă extraordinară, decorul superb. Și chiar ne-a urat același lucru. I-a spus soțului: „Să o duci într-o vacanță și vă aștept la botez”. Deci cea mai frumoasă urare”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest