Nasrin Ameri și-a dezvăluit planurile la Xtra Night Show: „Acesta e viitorul, pe internet!”

 

Îndrăgita prezentatoare TV s-a orientat rapid și a optat pentru un proiect online, cu care este sigură că va avea succes.

 

Timp de 9 ani Nasrin Ameri ne-a încântat pe toți dimineață după dimineață, furnizând, mereu cu zâmbetul pe buze, cele mai noi și exclusive știri din lumea showbiz-ului autohton și nu numai. Emisiunea Star Matinal s-a încheiat, astfel că Nasrin Ameri și-a făcut alte planuri de viitor și s-a reprofilat către un alt domeniu. Nu, nu o să mai fie prezentatoare TV momentan, ci o să fie propria gazda a unui podcast. Frumoasa brunetă are în plan să înceapă cât mai repede activitatea sa în acest sector, astfel că acum se gândește la un nume reprezentativ, care să descrie, de fapt, întreaga ei muncă, după cum a declarat la Xtra Night Show.

 

"Așa am simțit eu. Am zis că trebuie o schimbare în viața mea. Acum am simțit că am încheiat un capitol și deschis altul. De săptămâna viitore încep un capitol online, ăsta este viitorul, pe Internet. Cât am perioada asta de respiro, vreau să cresc mult mai mult, vreau să încep primele filmări, o să încep o emisiune, un podcast mai exact. În aceste momente încă mă gândesc la cum o să se cheme, nu am găsit încă un nume", a declarat Ameri Nasrin la Xtra Night Show.

 

Nasrin Ameri este astfel decisă să intre pe piața podcasturilor. „Da, podcast. De săptămâna viitoare o să încep primele filmări. O să fie o emisiune pe YouTube. Toată lumea știe, eu eram și realizator și moderator, mă implicam foarte mult în emisiune, îmi lua din timp. Nu aveam cum să las matinalul, am super multă încredere. Dar am fost puțin sceptică, sunt Măruță, Codin, care a făcut milionul cu Prodan. Eu îl fac singură”, a explicat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest