Natalia Mateuț a rămas fără haine în Costa Rica: „S-a închis robinetul și nimic!”

 

Co-prezentatoarea emisiunii Showbiz Report a avut parte și de aventură în cea de-a doua vacanță exotică din startul lui 2022.

 

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars a avut un început de an perfect. Natalia Mateuț a fost în două vacanțe exotice, prima în Zanzibar, iar cea de-a doua în Costa Rica, încărcându-și astfel bateriile pentru noul an.

 

Dacă în Zanzibar totul a mers excelent, în cea de-a doua vacanță programată, în Costa Rica, Natalia Mateuț a avut parte și de un incident nu tocmai plăcut. Bagajul de cală nu i-a mai ajuns. Prezentatoarea Antena Stars a mărturisit, în exclusivitate la Xtra Night Show, că este pentru prima dată când are parte de o experiență de genul acesta, deși merge în vacanțe destul de des.

 

Natalia Mateuț nu a fost singura căreia i s-a întâmplat să nu-I sosească bagajul. Fix în aceeași postură s-a aflat și cumnatul frumoasei prezentatoare, care însă nu a făcut prea mare caz pentru lipsa hainelor de schimb. În cele din urmă, după două zile de așteptare, Natalia Mateuț și-a recuperate hainele.

 

„Am fost plecată în Zanzibar după Crăciun și Revelion, apoi am fost opt zile în Costa Rica. Nu mi-a venit bagajul. Asta e, m-am mulat pe situație, nu aveam ce să fac, am zis că o iau ca pe o provocare, deși n-a fost deloc prea plăcut. Am stat, bine, a fost și super lung drumul, cu escală, cred că am făcut o jumătate de zi cu totul. Până am ajuns în Liberia, orașul din Costa Rica în care am aterizat, nu venea bagajul. Nu o pățisem niciodată, și am tot zburat. S-a închis robinetul la bagaje și nimic. Până la urmă a venit după două zile, noi am aterizat vineri și a ajuns duminică după-amiază. Nu aveam nimic. Am fost cu sora mea și cu cumnatul meu, Marian, care acum ne urmărește. Eu și el am rămas fără bagaje, dar el fiind bărbat s-a mulat repede. Nu a avut nicio problemă”, a povestit Natalia Mateuț.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest