Natalia Mateuț, un nou moment romantic alături de Cătălin Cazacu!

 

După sărutul pasional de acum câteva luni, cei doi prezentatori au fost protagoniștii unui nou moment pasional, live, în platou.

 

Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu sunt unii dintre cei mai spontani prezentatori TV. Cei doi suprind de fiecare dată. Cu câteva luni în urmă, cei doi s-au sărutat în direct la TV, iar acum au fost din nou protagoniștii unui moment incendiar. Co-prezentatorii de la Xtra Night Show au dansat împreună, romantic, înainte de Ziua Îndrăgostiților. Ei au făcut-o sub atenta îndrumare a lui Dinu Maxer și a iubitei lui, Magdalena Chihaia, doi profesioniști desăvârșiți în acest domeniu.

 

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia le-au dat toate indicațiile de care au avut nevoie, iar cei doi s-au dezlănțuit în ringul de dans. Cătălin Cazacu a dat tot ce a avut mai bun pentru a-i intra în grații partenerei sale. Imaginile surprinse de camerele de filmat din platou sunt cu adevărat spectaculoase! Natalia Mateuț i-a oferit un dans și celuilalt coleg de platou, Andrei Ștefănescu. Bruneta a strălucit alături de ambii parteneri, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor.

 

În ceea ce privește sărutul din urmă cu câteva luni, Natalia Mateuț mărturisea după că a fost doar o chestiune de marketing. ”E de marketing, a fost bine vândut, noi l-am lansat, nu ne-a obligat nimeni să ne sărutăm, nici nu a fost un sărut și atât. Adică ai văzut? Eu l-am împins.

Ne-am afișat împreună la un eveniment, că acolo mergem împreună, și după sărut am intrat împreună la eveniment și toți au zis: "Ăștia intră și împreună". A fost funny”, a declarat Natalia Mateuț, în podcast-ul "Tare de tot" cu Viorel Grigoriu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest