Nelu Vlad de la Azur, dezvăluiri la Xtra Night Show despre debutul în muzică: „Într-o lună era cârciuma plină de rezervări!”

 

Solistul trupei Azur s-a lansat în muzică la o vârstă destul de înaintată. A început să cânte într-un local și l-a umplut rapid.

 

Sunt generații care au trăit cu melodii precum Mona sau Cenușăreasa, pe care le fredonează cu mare plăcere. Însă puțini știu că Nelu Vlad, solistul de la Azur, s-a lnasat în muzică la o vârstă destul de mare. El a dezvăluit la emisiunea Xtra Night Show că și-a găsit vocația abia când avea 26 de ani.

 

Dacă acum are sute de concerte și mii de nunți în care a întreținut atmosfera, începuturile lui Nelu Vlad în muzică au fost destul de grele. El a făcut primii pași în domeniul artistic într-un restaurant, după cum a mărturisit la Antena Stars.  Chiar dacă mulți se lansează în acest domeniu de la vârste fragede, în cazul lui Nelu Vlad lucrurile au stat diferit, asta deoarece cântărețul s-a lansat pentru prima oară la vârsta de 26 de ani. El a fost angajat inițial la un restaurant, iar după doar o lună localul era plin de petrecăreți care veneau să-l asculte cum cântă.

 

”Am început să cânt la 26 de ani, norocul meu a fost că am fost angajat într-un restaurant, m-a pus să cânt acolo, într-adevăr într-o lună două era cârciuma plină de rezervări”, a spus Nelu Vlad la Antena Stars.

 

Nelu Vlad a dezvăluit că restaurantul pe care a reușit să-l umple era frecventat de numeroși străini, fermecați de vocea sa. Pentru că el nu știa să cânte în limba în care aceștia îi cereau, Nelu Vlad a decis să le facă altfel pe plac. Cântărețul de la Azur a căutat piesele din țările respective le-a interpretat în stilul său propriu, astfel reușind să-i impresioneze pe aceștia cu melodiile lui.

 

”Veneau sârbi, arabi, turci, ruși și toți cereau câte o melodie, eu nu știam nimic și am început să caut în biblioteca noastră din folclorul popoarelor. Am luat piesele și le-am adus în interpretarea mea și a început să le placă și la străini, se bucurau”, a spus el la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest