Nicolae Zuluf, scos din sărite de Sânziana Buruiană! De la ce pornesc conflictele în cuplu: „Nu are grijă de nimic”/ VIDEO

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru „Xtra Night Show”, Nicolae Zuluf și Sânziana Buruiană au dezvăluit detalii inedite din intimitatea mariajului lor! Fostul fotbalist a mărturisit ce anume îl scoate din sărite la partenera de viață și ce anume declanșează conflictele în cuplu.

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf formează unul dintre cele mai solide, dar și cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună doi copii și au pus bazele unei familii extrem de frumoase. Chiar și așa, există momente în care apar tensiuni, iar în cadrul unui interviu spumos pentru „Xtra Night Show”, vedeta și soțul ei au dezvăluit care sunt cauzele.

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf s-au cunoscut datorită Andreei Tonciu care le-a făcut cunoștință, iar de atunci au rămas împreună.

''Soțul meu era coleg la fotbal cu Nicolae Mitea, care era împreună cu fosta mea prietenă Andreea Tonciu. Noi eram puțin certate atunci, dar după ce ne-am împăcat, Andreea mi-a făcut cunoștință cu el'', a spus Sânziana Buruiană.

Mai mult de atât, vedeta a dezvăluit că și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt la doar câteva luni de când s-au văzut prima dată.

''La câteva luni de când ne-am cunoscut ne-am spus te iubesc. El mi-a oferit tot ce căutam. Mi-a oferit sprijin, liniște, căldură sufletească'', a spus Sânziana Buruiană.

De la ce pornesc conflictele în cuplu între Nicolae Zuluf și Sânziana Buruiană

Nicolae Zuluf a mărturisit că există destul de multe conflicte în cuplu din cauza neatenției de care dă dovadă Sânziana Buruiană. Mai mult decât atât, fostul sportiv a dezvăluit că îl deranjează foarte mult faptul că partenera sa de viață este mult prea visătoare.

''Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată'', a spus Nicolae Zuluf la XNS.

Cât despre de la ce pornesc certurile în cuplu, Sânziana Buruaiană a mărtuirsit că de obicei de la copii sau de la organizarea în casă: ''El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii'', a spus blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest