Nicole Cherry, dezvăluiri la Xtra Night Show: „Mi-a apărut numele copilului în vis!”

 

Vedeta, însărcinată în luna a șaptea, a devoalat în exclusivitate cum o va chema pe micuța ei. Nicole Cherry a explicat care este motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei.

 

Nicole Cherry și Florin Popa vor deveni părinți în mai puțin de trei luni. Invitată în  în platoul Xtra Night Show, vedeta a dezvăluit când va veni pe lume copilul și ce nume i-a pus deja: „De Moș Nicolae vine copilul. Exact ca mama ei, eu sunt pe 5 decembrie. Deci practic în decembrie, când fac 23 de ani, îmi fac un cadou singură. Eram în pană cu numele, mai ales că mi se păreau toate numele de băieți urâte. La fete aveam câteva nume care îmi plăceau, Carla, pe soru-mea o chema Carla. Îmi plăcea și Natalia. Și mi-a apărut numele Anastasia în vis. A fost un vis foarte real, doctorul îmi dădea copila, iar eu i-am zis Anastasia. Când m-am trezit am zis: unde e Anastasia mea, atât de real a fost visul”.

 

Astfel, în mai puțin de trei luni, Nicole Cherry va deveni mămică, dar nu și soție, chiar dacă este într-o relație cu Florin Popa de mai mulți ani. Deși nu i se pare că e obligatoriu să fie căsătorită cu tatăl copilului ei, artista se gândește la o viitoare cununie, dar numai după ce va ajunge la greutatea pe care o avea înainte să rămână însărcinată.

 

Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie ... să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Să ne revenim un pic și facem și următorul pas. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva în relație. Deja suntem la pachet, nu trebuie să fim căsătoriți”, a spus Nicole Cherry la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest