Noi probleme de sănătate pentru Denisa Despa: „M-am speriat foarte tare!”

 

Dansatoarea le-a vorbit reporterilor Xtra Night Show despre perioada de coșmar prin care trece. În unele privințe ea susține că a găsit remedial.

 

Denisa Despa era foarte încântată la începutul acestei toamne că a reușit să scape de dependența de somnifere. Ea mărturisea atunci, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, că a învins această dependență grație divinității, după ce s-a rugat la Fecioara Maria la o mânăstire din Grecia.

 

Iată însă că problemele dansatoarei nu s-au încheiat. În exclusivitate pentru Xtra Night Show, ea a povestit că are mai nou probleme cu stomacul. Spune că partial le-ar fi depășit apelând la detoxifiere.

Da, nu am mai încercat până acum, doar că orele târzii la care eu adorm, programul haotic pe care îl am, mâncărurile neadecvate pe care le mănânc și orele nepotrivite, au adus la o digestie nepotrivită. Am găsit acum cheia succesului. Nu sunt genul de persoană care să țină regim alimentar. Știți că eu am probleme cu stomacul. Cu această detoxifiere mă descurc și pot mânca orice.”, a declarat Denisa Despa, în urmă cu puțin timp, în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

 

Ea a mai mărturisit și că medicii i-au spus că din cauza problemelor la spate ar exista riscul să rămână paralizată. Am fost diagnosticată cu scolioză lombară. Durerile sunt insuportabile, la modul că nou pot merge. Am urmat o recuperare care a început de trei săptămâni. Mi s-a spus acum câțiva ani că ar exista riscul de a rămâne paralizată. M-am speriat foarte tare.”, a mai spus dansatoarea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest