Nunta dintre Armin Nicoară și Claudia Puican, în stand-by! ”E un ritual banal!”

 

Cei doi artiști pun la cale o mega-petrecere cu 12 perechi de naș și mii de invitați. Ei au povestit la Xtra Night Show cine le-a stricat planurile.

 

Relația dintre Armin Nicoară și Claudia Puican s-a dovedit de-a lungul timpului a fi una sinuoasă. De la declarații de iubire s-a trecut rapid la avertismente cu despărțirea definitivă. Cei doi au dat însă, de fiecare dată, încă o șansă idilei lor, astfel încât, în cele din urmă Armin a îngenuncheat în fața frumoasei blondine și i-a așezat pe deget un inel de 18.000 de euro, pe care, între timp, aceasta l-a și pierdut.  

 

Cei doi vor o nuntă de basm și au plănuit totul până în cel mai mic detaliu. Cum familiile sunt numeroase, iar prietenii pe măsură, Armin Nicoară și Claudia Puican s-au văzut nevoiți să taie dintre invitați, că altfel ar fi avut în jur de 3.000! Artiștii nu au căzut încă de acord în privința numărului de perechi de nași pe care să-I aibă: Armin vrea 12, în vreme ce Claudia se gândește să restrângă semnificativ numărul acestora.

 

Însă toate planurile lor au fost date peste cap de restricțiile cauzate de pandemia de coronavirul. Pentru că, pur și simplu, nu au unde să adune un număr atât de mare de invitați, într-o țară lovită îngrozitor de valul 4. Armin Nicoară a luat în calcul, inclusiv să țină mega-evenimentul în aer liber pentru ca astfel riscul de infectare să se diminueze considerabil. Saxofonistul a plănuit să țină petrecerea chiar pe un stadion, unde să instaleze o scenă și un cort uriaș. Cuplul s-a aflat aseară în platoul Xtra Night Show pentru a da toate detaliile despre marea petrecere.

 

”Am anulat nunta de câteva ori. Avem multe obligați, cunoaștem și multe persoane, tata e foarte cunoscut, avem și multe perechi de nași. Fratele meu a avut o nuntă cu 700 de invitați și patru perechi de nași. Eu vreau câți mai mulți nași, poate douăsprezece perechi. Dar e greu să găsesc locație, mi-e frică să țin nunta pentru că sunt foarte multe persoane, m-am gândit să fac o scenă mare și să fie în aer liber”, a declarat Armin Nicoară la ”Xtra Night Show”.

 

Claudia Puican a adăugat: „Dacă i-am invita pe toți ar fi vreo 3.000 de invitați, dar am zis 1.000, însă sperăm să nu se supere. Eu i-am zis să mai avem o limită (nr. la nași). Eu sunt adepta evenimentelor în familie, oricum, eu am zis că nu aibă invitații așteptări de la mine, e foarte greu să îi întâmpini pe toți, e un ritual banal”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest