O prietenie născută dintr-un click de magie: conexiune între Melinda și Joaquin Bonilla după America Express!

 

Melinda și Joaquin Bonilla au devenit prieteni foarte buni după ce au participat la emisiunea America Express - Drumul Aurului. Cei doi au declarat în exclusivitate pentru Xtra Night Show că s-au cunoscut în aeroportul din Amsterdam și au rămas prieteni datorită faptului că s-au înțeles foarte bine. Ei au subliniat faptul că nu se cunoșteau înainte de a participa la show-ul de la Antena 1.

Joaquin Bonilla a povestit că întâlnirea lor în aeroport a fost deosebită, descriind-o ca fiind un "click foarte frumos, ceva de magie". El a subliniat faptul că nu știa de existența Melindei înainte de a participa la America Express și că au vorbit doar 10-15 minute înainte de a urca în avion.

„Acolo ne-am cunoscut, în aeroport, în Amesterdam, acolo a fost un click foarte frumos, ceva de magie. Nu ne cunoșteam deloc până la acest show, nici nu știam că existăm. Înainte de avion am vorbit 10-15 minute”, a povestit fostul concurent de la America Express

Întrebați dacă au încercat să facă o alianță pentru a le fi mai ușor în competiție, Melinda a declarat că nu a fost vorba despre asta și că toată prietenia lor a venit natural. Ea a explicat că "bisericuța" lor a fost construită pe parcurs, din glume și momente plăcute petrecute împreună.

Cei doi au subliniat faptul că nu au avut strategii în timpul competiției și că totul a venit natural. Melinda și-a exprimat bucuria că a ajuns atât de departe alături de soțul ei, Puya, și a spus că nu s-a gândit niciodată că va ajunge în acest punct.

„Mă bucur că am ajuns așa departe, dar nu m-am gândit niciodată. Toată lumea a fost mulțumită, am avut și fani și toate părerile sunt de bine. Cred că a contat și că am mers mai departe, adică chiar am fost o echipă bună. La început până ne-am intrat în mână a fost mai așa, după am încercat să ajungem primii mereu. Nu mă așteptam, am stat mult”, a spus soția lui Puya.

În final, Melinda și Joaquin Bonilla au transmis că prietenia lor a continuat și după încheierea show-ului și că se bucură să își petreacă timpul împreună.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest