Oana Cojocaru a provocat ruptura relației cu Irinel Columbeanu: ”Îmi doream altceva…”

 

Ultima iubită a afaceristului a povestit la XNS care au fost motivele care au dus la separare după trei ani de relație.

Oana Cojocaru s-a încadrat în prototipul de femeie dorită de omul de afaceri, una cu mulți ani mai tânără. Cum între cei doi era o diferență de 40 de ani au devenit un cuplu, dar relația nu a durat mai mult de trei ani. Tânăra a povestit la Xtra Night Show care au fost motivele care au determinat-o să pună punct relației cu Irinel Columbeanu.

"Ne-am separat pentru că e clar că la un moment dat eu îmi doream altceva. Simțeam că vreau altfel de relație. La momentul acela relația nu era complicată, după trei ani am început să mă gândesc mai mult la viitor, la mai multe chestii. Nu mai suntem împreună, dar ținem încă legătura, suntem apropiați, doar că nu mai e la fel.", a spus Oana Cojocaru la Xtra Night Show.

Chiar dacă nu mai sunt împreună, cei doi au rămas în relații bune, aspect de apreciat mai ales dacă avem în vedere și starea financiară a afaceritului, care a devenit între timp una precară. "Eu am fost de trei ori la el și o să mai merg. (…) Când eu îl vizitezi sau la telefon pentru că noi mai vorbim și la telefon este foarte optimist eu așa îl știu dintotdeauna. E optimist că va fi bine.", a mai spus Oana Cojocaru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest