Oana Marica: „Viața mea e ca un film, iar rolul meu nu e deloc ușor de jucat!”

 

Diva lui Alex Bodi a oferit un interviu, în exclusivitate la Xtra Night Show, în care a dezvăluit detalii mai puțin știute despre viața ei amoroasă.

 

Oana Marica spune că s-a ridicat prin forțe proprii și se mândrește cu cariera care a îmbrățișat-o. La 19 ani și-a întemeiat prima afacere, fiind pusă să-și aleagă între a deschide un restaurant sau un salon. Afacerea îi aduce numai satisfacții: „Aveam 19 ani și ceva când am făcut business-ul ăsta. Mi-am ales să fac un salon. Dacă nu mă reprezenta, schimbam de mult foaia. Fiecare zi în care m-am trezit și m-am dus la birou mă face fericită. Chiar și atunci când plătesc salarii, când plătesc chirii la bancă. Astea sunt marile bucurii”.

Ea consideră că munca o diferențiază față de alte femei de vârsta ei și cariera sa este cea care o face să iasă în evidență: „Oamenii se diferențiază prin muncă, una e mai frumoasă, alta mai puțin frumoasă, una mai înalăt, alta mai scundă. Nu asta e diferența, ci când faci ceva. Sunt un om care nu prea pun suflet. Nu mă interesează, eu sunt eu cea pe care o vedeți acum. Nu cred că am lăsat impresia că sunt un om care vrea să apară într-un scandal, sau să apară în orice formă la TV. Eu sunt un om simplu, așa mă văd. Care ajunge acasă târziu, după birou. Nu mă așteaptă acasă niciun copil, nu mă așteaptă niciun soț. Uneori e plăcut, alteori neplăcut”.

 

În interviul acordat Xtra Night Show, Oana Marica a spus că se simte o femeie împlinită și că nu-I lipsește nimic în viață: „În momentul de față am tot ce mi-am dorit. Nu există Făt Frumos, nici cal alb, eu cred că e foarte importantă înțelegerea aia dintre doi oameni. Eu pot fi o actriță foarte bună. Am avut cândva ocazia să joc într-un film, chiar am luat niste cursuri de actorie, dar nu cred că aș mai face-o, pentru că nu cred că mi-aș dori acest lucru. Pentru că viața mea e un film. Prefer să-mi joc rolul meu, care, să știți, nu este deloc ușor de jucat”. Bunesa a recunoscut care sunt și cele mai mari frici ale sale: „Mi-e frică de bătrânețe, rău de tot. Și de sărăcie”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest