Oana Matache și Radu Siffredi și-au testat limitele la ”Power Couple Romania”: „Probele necesitau forță psihică, fizică, muncă în echipă”

 

Cei doi au vorbit în premieră la Xtra Night Show despre experiența pe care au avut-o la show-ul ce va începe în curând la Antena 1.

 

Mai multe cupluri, între care și cel format de Oana Matache și Radu Siffredi au răspuns provocării de a-și testa limitele la ”Power Couple Romania”, show-ul care va fi difuzat la Antena 1. Sora Deliei a spus că provocările, în general, nu sunt o noutate pentru ei, căci au fost prezente încă de la începutul relației.

 

”Noi am fost într-o călătorie interesantă încă din faza incipientă a relației. Am avut niște momente pe care le-am depășit destul de bine și nevătămați și întregi la cap, mare lucru, asta înseamnă că suntem puternici și ne potențăm reciproc. Am trecut prin niște lucruri care ar fi putut să ne afecteze destul de mult, dar nu au făcut-o”, a declarat Oana Matache, la Xtra Night Show.

 

De partea cealaltă, Radu Siffredi a mărturisit că au întâmpinat o serie de probleme, mai ales că au fost rupți de lume pentru o perioadă destul de lungă de timp. ”Lipsa comunicării cu civilizația, pentru că am fost blocați în această locație timp de aproape o lună de zile, în care în fiecare zi am fost supuși unor probe care necesitau forță psihică, fizică, muncă în echipă, colaborare în echipă și cu celelalte cupluri. A fost plin de toate emoțiile”, a declarat Radu Siffredi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest