Oana Moșneagu și Vlad Gherman au făcut cununia civilă! ”Toată presiunea pe umerii mei”

 

Actrița a dezvăluit că au cuprins-o emoțiile, deși a bagatelizat inițial, tratând cu superficialitate momentul semnării actelor de căsătorie.

În exclusivitate pentru XNS, Oana Moșneagu a vorbit despre toate sentimentele prin care a trecut în timpul cununiei civile cu Vlad Gherman. Actrița a început să plângă înainte să rostească cel mai important „Da” din viața ei, simțind multă presiune pe umerii săi.

„A fost superb mult mai emoționant decât ne-am așteptat. Am zis să dăm o semnătură și plecăm. Am tratat cu multă superficialitate, am invitat puțină lume. Am zis că dăm o semnătură, nici nu am avut multe persoane. La biserică ne așteptăm, dar aici ne gândeam că ce-ar putea să fie. Înainte să spun „da” m-a bușit plânsul de la emoții. Nu mi-a trebuit prea mult. E toată presiunea pe umerii tăi”, a declarat Oana Moșneagu la Xtra Night Show.

Actrița nu i-a permis partenerului să-i vadă rochia de mireasă. „El și-a dorit (nr. să vadă rochia), dar nu. Să fie impactul atunci. Știe ceva. Noi am făcut pactul acesta în care să nu-i arăt rochia. Ca să vadă ceva, i-am arătat poze cu rochia, dar fără cap. Între timp a zis că a uitat cum arată. Vor fi două rochii. Prima e mai amplă, nu e atât de comodă, nu pot să dansez, nici în a doua nu pot, dar e mai de petrecere. Am avut de ales între a arăta bine și a mă simți bine și am preferat să arăt bine, mai ales la nuntă. La tocuri nu rezist mult, așa că o să fie ok”, a mai spus Oana Moșneagu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest