Oana Moșneagu și Vlad Gherman dezvăluie planurile lor de viitor: carieră sau familie?

 

Cei doi actori Oana Moșneagu și Vlad Gherman se află într-o relație serioasă și sunt foarte fericiți împreună. În cadrul emisiunii Xtra Night Show, cei doi au discutat despre planurile lor de viitor.

Cei doi au mărturisit că nu se grăbesc cu căsătoria, deoarece sunt foarte ocupați cu carierele lor. Ambii sunt actori de succes și au multe proiecte în desfășurare, astfel că timpul pentru planuri personale este destul de limitat. În plus, Oana Moșneagu a menționat că este obișnuită să primească întrebări despre căsătorie de la oameni care nu o cunosc, însă ea preferă să se concentreze pe carieră în acest moment.

Cu toate acestea, cei doi își doresc să aibă un copil în viitorul apropiat. Oana Moșneagu a declarat că Vlad Gherman își dorește foarte tare un copil și că au discutat despre acest subiect. În ciuda faptului că nu se grăbesc cu căsătoria, cei doi sunt pregătiți să facă un pas important în relația lor, și anume să devină părinți.

”Avem o perioadă destul de plină. Am vorbit și noi despre lucrurile acestea. El este cu filmările, eu am spectacolul și urmează niște proiecte. Suntem ocupați anul acesta și suntem focusați pe partea de carieră. Avem un an plin. Vlad își doreșe foarte tare un copil. În discuția noastră, viza un copil, nu neapărat căsătoria.”, a declarat Oana Moșneagu

Cei doi actori au menționat că meseria lor îi pune în situații neașteptate și că au încredere unul în celălalt. Chiar dacă trebuie să joace scene senzuale sau romantice cu alți colegi de platou, Oana Moșneagu și Vlad Gherman se înțeleg și se susțin reciproc.

În concluzie, Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pregătiți pentru un an aglomerat și se concentrează pe cariera lor în acest moment. Cu toate acestea, își doresc să devină părinți și sunt foarte fericiți împreună. Cei doi actori au arătat că relația lor este puternică și că se susțin reciproc în toate planurile lor de viitor


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest